Всички обнаждеждени влюбени

3973
Всички обнаждеждени влюбени
Снимка: Унискорп

Белинда, току-що навършила петдесет, замечтано разсъждава колко по-добра в секса е сега, отколкото когато е била млада и разкошна. Докато с ярост не разбира, че съпругът ѝ Том има връзка с друга.

„Всички обнадеждени влюбени“ проследява емоционалния вихър, който я връхлита през седемте дена след нейното покрусяващо откритие. През същото време научаваме какво става в обърканата глава на Том, както и в красивата главица на любовницата му Мег. Тази мрежа от любовници на средна възраст е преплетена с тийнейджърските емоционални преживявания. Дъщерята на Белинда, флиртаджийката Клоуи, се опитва да уреди Джак със срамежливата Алис, без да осъзнава, че Джак е изпълнен с тайни копнежи към самата нея. И останалите герои имат подобна емоционална нагласа, вплитайки се един в друг… Всички тези лични драми се разгръщат на фона на един снежен декември, в броени дни преди Коледа, докато Уилям Никълсън непоколебимо надниква в най-съкровените тайни на отношението на мъжете към секса, жените, брака и семейния живот. Интериор от предпразнично отпускане, изнервящи тийнейджъри и стандартните главоболия, присъщи на живота на средната класа. Емоцията и копнежът си проправят път в ежедневието на героите. А и на всички нас

"Емаус" - Завладяващ роман, пресъздаващ опасностите и несигурността на младостта

Проблясъкът живот, приютен в обърканите съдби. Великодушието на злото от време на време.   Четири момчета на осемнайсет ...

УИЛЯМ НИКЪЛСЪН е известен английски сценарист, режисьор и романист. Филмовите почитатели го познават като сценарист на „Гладиатор” с номинация за „Оскар”, а българските читатели – от романа му „На автостоп към себе си”, определен за литературно явление. По негов сценарий е екранизирана и пиесата му "Shadowlands" с участието на Антъни Хопкинс.

За изключително успешната си трилогия “The Wind on Fire” писателят получава престижна литературна награда. Работи и като продуцент на документални филми за Би Би Си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги