Емил Димитров: В МВР има отряд за мокри поръчки

7327
Емил Димитров: В МВР има отряд за мокри поръчки

Аз лично съм чувал, че в МВР има отряд за изпълнение на мокри поръчки. Нали знаете, че аз не съм циркаджия. Според вас, защо съм изнесъл семейството си в чужбина.

Това каза бившият депутат от ГЕРБ и един от най-приближените на Бойко Борисов Емил Димитров в предаването DikOFF по Нова телевизия.

Борисов: Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли?

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че няма да коментира оставката на градския прокурор на София Николай Кокинов, предаде Агенция &...

Димитров подчерта, че "Цветан Цветанов е един много отмъстителен човек".

Димитров отново каза, че е направил застраховка на семейството си, като отказа да съобщи за какво е тя. По същия начин отказа да каже в коя страна са децата му и, че евентуално ще се върнат след изборите. Той показа и два есемес-а, които му е препратил Мирослав Найденов за искане да не се отнема лиценза за горски обекти на негов близък, като е заплашил да не му се случи като на "монтанския" /ексдепутатът Димитър Аврамов, на когото беше отнет имунитета, разследван и беше изключен от ГЕРБ - бел. ред/.

Не съм част от никаква мафия, каза още Емил Димитров. Всичко започна с наглата лъжа, че хотелът е на Емил Димитров, бившият депутат. Историята с купуването на гласове в Етрополе е милиционерска лъжа, посочи Димитров.

Той разказа за разговор между него и бившият премиер в началото на октомври месец миналата година. Октомври месец имах много тежък разговор с Бойко Борисов и му казах, ако искаш да си върнеш стария рейтинг, старата любов на хората – отстрани Цветанов и Дянков, те са ти воденичен камък. Другото, което казах тогава: Знаеш ли, че структури на МВР пристискат бизнеса, предимно дребния и средния, за пари, разказа Димитров още за разговора си с Борисов, разказа Димитров.

Станишев: 4 години в ГЕРБ само се дебнат взаимно и мачкат хората

Няма защо да се чудим каква е причината за 4 години да бъдат заличени 400 000 работни места. Това очевидно не е било приоритет на прави...

Ако Цветанов държи с нещо Борисов – не знам. Никога не съм бил в близки отношения с Цветанов, за да знам какво е правил, каза още Емил Димитров.

Това, което съм депозирал пред нотариус няма да го кажа, защото ми е застраховката за децата, каза Димитров, чието семейство още е в чужбина. Той каза, че до изборите ще държи децата си в чужбина. "Надявам се да съм спокоен, за да мога да ги върна".

Преди две седмици Димитров заяви от чужбина, че е крайно време България да се проветри от милиционерския ботуш. Милиционерът не променя манталитета си. Доказа го и прокурорската проверка срещу мен. Явно съм имал информация за нея, за да изляза от страната. Това казва тогава бившият депутат от ГЕРБ и един от най-приближените на Бойко Борисов - Емил Димитров по повод действията на Цветан Цветанов.

Преди три дни и самият Мирослав Найденов публично призна, че е извел семейството си в чужбина. В момента той е със статут на защитен свидетел. Найденов подчерта, че Цветанов масово е подслушвал по време на целия мандат на ГЕРБ. Той призова Цветан Цветанов да напусне политиката.

Очаквайте подробности!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com