Киро Киров: Наглите се върнаха!

6508
Киро Киров: Наглите се върнаха!

"Шокиран съм в момента! Гледам по телевизията кадрите от мястото на събитието, ако това изобщо е събитие. Това е нагъл, трагичен случай в това безвремие, в което сме в момента… Много шокиращо и много трагично", коментира пред ТV7 бизнесменът Киро Киров, който преди време беше похитен от бандата на Наглите.

Попитан какви са първите мисли и чувства на човек, след като е отвлечен, Киров отговори: “Това е пълна обърканост. Страх няма, това е един упрек към себе си. Но това е малко дете, не може да си каже: “Как можах да го допусна? Как не помислих? Шокът е огромен, защото човек съзнава какво се е случило.", допълва БЛИЦ.

Киро Киров каза още, че се надява, че ще бъдат открити записи от охранителните камери, защото все пак детето не е отвлечено от случайно място. Макар, че похитителите очевидно са професионалисти и навярно са помислили и за това.

Попитан какво се прави след отвличането, бизнесменът отговори: “Още в момента, в който похитеният е “настанен”, те искат телефон за връзка от него. И вече кога ще се обадят, един господ знае. Намираме се в едно безвремие, в което е възможно да стават такива неща.

"Цялата власт в държавата е отслабена и нищо чудно деянието да е извършено с цел провокиране на напрежение и създаване на несигурност. Аз лично вярвам, че цялата група на Наглите не е заловена. За съжаление диренето в този посока спря и ето това е едно доказателство, че групата се е завърнала и прегрупирала."

Една година от смъртта на Мирослава

Година след като бе открито тялото на похитената Мирослава от Перник, все още няма образувано съдебно дело. От окръжната прокуратура в ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com