Пощенска банка преобразява паркоместа в центъра на София

15319
Пощенска банка преобразява паркоместа в центъра на София

Пощенска банка (www.postbank.bg) се включва в Глобалната инициатива PARK(ing) Day, която се организира в София на 20 септември (този петък). В рамките на третото поредно издание на проекта за България банката ще преобрази две паркоместа в центъра на София. Срещу клона на Пощенка банка на ул. „Цар Иван Шишман” 31 ще бъде изградена зелената зона с удобни меки мебели и библиотека на открито. Между 12 – 14 ч. и 17 – 19 ч. приятна изненада за посетителите ще бъде шаржистът Йордан Попов, който ще запечата емоциите им по неповторим и забавен начин.

В PARK(ing) Day, който се организира от фондация Credo Bonum, и тази година се включват множество културни организации, чуждестранни посолства, университети, медии и компании. Броят на временно преобразените публични пространства, които ще могат да бъдат посетени само на 20 септември, ще надхвърли 28 места в различни части на столицата.

Пощенска банка представя за първи път в България „Спестовен жилищен кредит”

Пощенска банка (www.postbank.bg) представя за първи път на българския пазар иновативния „Спестовен жилищен кредит”, с който...

„В средата на август стартирахме проекта „ПАРКирай се на зелено” в Южния парк, с който вече близо месец осигуряваме на софиянци уютен кът за почивка и забавления в градска среда. Именно част от тази зона пренасяме в центъра на София, като посланието ни е да се замислим повече за ролята ни и да бъдем активни в подобряването на градската атмосфера. Пощенска банка има последователна дългогодишна политика за корпоративна екологична отговорност. Внедрили сме успешно редица практики за ограничаване на вредните емисии и опазване на околната среда. Съвсем скоро се присъединихме и към Програмата за опазване на околната среда на Организацията на обединените нации. Ще продължим да бъдем отговорни и ангажирани, като се надяваме все повече организации да полагат усилията, които ние полагаме”, коментира Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка.

PARK(ing) Day е част от Европейската седмица на мобилността, в която София участва между 16 и 22 септември, и е подкрепен от Асоциация за развитие на София, Столична община и Центъра за градска мобилност. Събитието е в подкрепа на кандитатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com