Бургас и областта са готови за зимата

18154
Бургас и областта са готови за зимата
Снимка: БГНЕС

Фирмите, ангажирани със зимната поддръжка на пътищата, площадите и обществените места на територията на община Бургас, заявиха пълна готовност. Това констатира петчленна комисия с председател Веселин Василев, директор на Дирекция „УКОРС“ към Община Бургас.

В комисията имаше и представител на ПП ОД на МВР – Бургас. Проверена бе изправността на машините на всички фирми и закупените материали за опезпечаване на ефективното почистване на снега. В рамките на два дни бяха инспектирани консорциум „Титан Бургас“ и фирмите “ Чистота“, „Бургасинвест“ и Благоустройствени строежи, информира пресцентърът на община Бургас.

Училищата и детските градини в община Бургас са готови за зимата

Училищата и детските градини в община Бургас са готови за зимата. Информацията съобщи директорът на дирекция "Образование" в общината В...

С 38 модерно оборудвани снегопочистващи автомобила „Титан Бургас“ ще почиства града. Всички машини на фирмата са в техническа изправност и окомплектовката на техниката за снегопочистване е в необходимото състояние, установиха проверяващите.

В наличност консорциум „Титан Бургас“ разполага със 185 тона пясък, 400 тона сол,10 тона отсевки и 150 тона луга, 3000 литра препарат Антилед, 1500 кг. айсмелт гранула. От компанията са заявили допълнителни количества пясък, сол, отсевки и луга, които ще бъдат доставени при нужда.

За съставните селища на общината са осигурени над 28 снегопочистващи автомобила, 1115 тона пясък, 55 тона сол и 15 тона луга.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас