Директорът на пристанище Бургас е освободен

9372
Директорът на пристанище Бургас е освободен
Снимка: БГНЕС

Аргир Бояджиев е освободен като изпълнителен директор и член на съвета на директорите на „Пристанище Бургас“. Министърът на транспорта е назначил като нов член на съвета Иван Капитанов.

Причината за смяната ми са изборните резултати, коментира пред Радио Бургас освободеният Бояджиев. Той добави, че това е петото му уволнение по политически причини.

Служителите на "Топлофикация Бургас" започват протести

Работниците от "Топлофикация Бургас" излизат на протест срещу дискриминационната политика на НЕК и държавата. Това съобщиха от самото...

Освободеният директор не знае кой ще заеме мястото му. По думите му това трябва да стане с решение на Съвета на директорите. Бояджиев не знае също и кога ще бъде заседанието на Съвета на директорите.

"Трябва да дойде този, който ще ме замести като член на борда. Тогава ще се събере Съветът на директорите и ще реши кой да е директор. Оттук нататък започваме да съживяваме частния бизнес, доколкото можем" , каза Бояджиев, цитиран от агенция "Фокус".

Преди около 30 от поста бе освободен и Николай Тишев. Общото между двамата е, че от най-разпознаваемите лица на БСП-Бургас, коментира BurgasInfo.com.

Капитанов е завършил „Икономика и управление на индустрията“ в Университета за национално и световно стопанство. Той има дългогодишен опит в държавната администрация. От 2002 г. до 2011 г. работи, като експерт в дирекция „Финанси на реалния сектор” в Министерство на финансите, а след това е и заместник-изпълнителен директор на Държавен Фонд „Земеделие“. Бил е и заместник-председател на сдружение „Център за стратегически анализи, финансиране и европейски фондове“.

Приближен до двама министри бе назначен в ръководството на "Пристанище Бургас"

Съветът на директорите на "Пристанище Бургас" си има нов член - Иван Капитанов. Това съобщиха от транспортното министерство тази вечер....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас