Откриват обновения площад "Тройката" на 6 декември с пищен концерт

22989
Откриват обновения площад "Тройката" на 6 декември с пищен концерт
Снимка: Wild Bulgaria

В празничния 6 декември (събота) на обновения площад "Тройката" ще се проведе пишно музикално шоу, което ще започне от 17.30 ч. Част от изпълнителите, които ще участват в него, са Георги Христов, Милица Гладнишка и Краси Радков, солистите на Държавна опера-Бургас, група Deep Zone Project.

След издаването на последния си албум "Изгарям", Георги Христов пристига в Бургас специално за Никулден. Не по-малко атрактивната Милица Гладнишка ще омае бургазлии с чара и гласа си под акомпанимента на Симфоничния оркестър и Смесения хор на Държавна опера - Бургас. Щафетата в музикалния маратон ще поемат "Deep Zone Project". Те ще изпълнят най-големите си хитове - с гаранция, че ще накарат публиката да танцува, обясняват от общината.

Godsmack ще свирят в Бургас на 16 юни 2015 г.

M.E. Music, със съдействието на Община Бургас представят едно от най-мащабните рок събития на лято 2015 - Summer Chaos Festival, Burgas...

Музикалната палитра се допълва от група Вакали. Оригиналната им музика и хореография, изградена на базата на български фолклорни мотиви, ще бъде ефектен поздрав за бургазлии.

"Черешката на тортата" е Краси Радков от "Шоуто на Слави", който ще се грижи за доброто настроение като водещ заедно с Милица Гладнишка.

Междувременно кметът Димитър Николов написа в профила си в социалната мрежа Facebook: "Днес минах през площад "Тройката" – в общи линии сме готови да посрещнем там Никулден. Настилката е монтирана, фонтаните са готови, но още няма да ги пускаме, нови дървета сме засадили, даже и пейки има вече поставени. Къщичките с хапване и пийване са чисто нови, красиви, наредени така, че да не пречат. Зареждането им ще става през ул. “Хан Аспарух”, за да няма конфликт с пешеходците".

Градоначалникът е останал със забележки към осветлението и е наредил да го подсилят

Обновяването на площад "Тройката" в Бургас няма да спира

Няма да спират строителните дейности по реконструкцията на площад „Тройката” и изграждането на подземната улица в Бургас пр...

Имам забележки към осветлението на площада. Наредил съм да го подсилят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com