362 к.с. за Mercedes-AMG C43 Coupe

11013
362 к.с. за Mercedes-AMG C43 Coupe

Пред публика C43 Coupe ще дебютира за започващото другата седмица изложение в Женева.

Проектиран да се противопостави на Audi S5, C43 Coupe привлича със спортна предна маска с диамантена шарка на радиаторната решетка и по-големи въздухоотвори. Моделът е оборудван и с черни кутии на страничните огледала, матови сребърни акценти и спортна ауспухова система. Върху капака на багажника е монтиран спойлер, дифузьор под него и 18-цолови лети джанти.

Интериорът е добре познат, но е монтиран волан с отсечен долен край и MB-Tex / DINAMICA микрофибърни спортни седалки с червени шевове. Очевидно е, че алуминият е в изобилие, забелязват се червени предпазни колани и ревизиран приборен панел с кариран флаг за фон на основните прибори.

Мощността се осигурява от битурбо 3,0-литров V6 двигател, генериращ 362 к.с. и 52 Нм въртящ момент. Той е свързан с 9-степенна автоматична трансмисия, която предава мощността към четирите колела, но преимуществено към тези на задната ос. От 0 до 96 км/ч се ускорява за 4,6 секунди, а максималната му скорост е електронно ограничена на 250 км/ч.

Говорейки за динамика, моделът е оборудван със спортно AMG Ride Control окачване и система AMG Dynamic Select с режими Comfort, Eco, Sport, Sport Plus и Individual. Инженерите са монтирали и чувствителна на скорост кормилна система, както и мощна спирачна система с вътрешно вентилирани дискове, чийто размер е 363 мм отпред и 322 мм отзад.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com