Audi направи специален шоурум за A7 Sportback

46409
Audi направи специален шоурум за A7 Sportback

Обновеният Audi A7 Sportback усъвършенства новата линия в автомобилния дизайн, наложена от неговия предшественик – естетична атлетичност и еднозначна елегантност. Лимитираният модел Audi A7 Sportback Competition с 3.0 TDI двигател с 326 к.с., резултат от 25 години постижения в TDI технологията, просто e създаден да бъде в центъра на събитията, привличайки всички погледи.

Освежен дизайн и Matrix LED фарове за A7/S7 Sportback

Леките промени в дизайна се заключават в добавяне на познатата вече радиаторна решетка и лека промяна в бронята. Matrix LED фаровете се...

Именно поради тази причина, за да отговори на очакванията към модела, Audi реши да му отреди специално място в центъра на София, отваряйки мобилния шоурум Audi на площад „Батенберг“. Ексклузивното пространство, което ще функционира между 24 октомври и 16 ноември, е  предназначено за един автомобил.

В шоурума гостите не само ще могат да се запознаят отблизо с неповторимия Audi A7 Sportback Competition, но също така и да се запишат за вълнуващ тест драйв на някой от емблематичните модели на Audi. Актуалните модели на марката, паркирани пред мобилния шоурум, са на разположение за тестово шофиране на 1-ви и 2-ри ноември.

Посетителите същото така могат да разгледат и закупят оригинални аксесоари произведени от дизайнерското подразделение на марката quattro GmbH.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com