Audi работят върху електрически мъник

7832
Audi работят върху електрически мъник
Моделът ще бъде базиран на VW e-Up!

През последните години от Audi упорито опипват почвата с редица електрически коли, като за този период със сигурност са натрупали ценен опит. Сега от Инголщад са решили да пренесат своето ноу-хау в базиран на VW e-Up! електрически автомобил, който ще се появи през 2015 година.

Информацията идва от немското списание Automobil-produktion, което, от своя страна, твърди, че негов източник е Auto Bild. Съответно колегите разкриват, че автомобилът ще има променен стил в унисон с дизайнерския език на Audi, по-луксозен интериор, както и висококачествена инфо-развлекателна система.

VW iBeetle - за всички собственици на iPhone

По време на започващото този уикенд автомобилно изложение в Шанхай германците от Volkswagen ще покажат един специален iBeetle, който ще...

Говори се, че батерията на колата ще позволява да бъдат изминати около 200 км с едно зареждане – с 50 км повече от настоящия VW e-Up!

Динамичните възможности също ще се подобрят спрямо електрическия мъник на VW, като от Audi говорят за двигател с мощност от 114 к.с. и въртящ момент от 270 Нм. Не е ясно как е достигнато и до следващите данни, но се говори за ускорение до 100 км/ч за 9.3 секунди и максималната скорост от 150 км/ч.

*Изображението на електрическото Audi е компютърно генерирано от Carscoops

Audi ще променя целия си дизайн

Германците от Audi определено напреднаха много по отношение на дизайна си в последните години – както в екстериорен, така и в инт...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com