Батман се завръща в Gumball 3000

28662
Батман се завръща в Gumball 3000

Подобно на всяко издание от 1999 г. насам, извънземни творения ще атакуват и 2014 Gumball 3000. Макар че миналата година те имаха проблеми със своя 2,5-тонен Batmobile Tumbler, Team Galag отново ще застанат на старт, но с някои подобрения по своя Батмобил.

Освен всичките Ferrari, Bugatti и Lamborghini, правени през последните 30 години и стартирали в ралито, ексклузивните, ненормално изглеждащи автомобили са неразделна част от лудото Gumball 3000. Такъв ще е случаят и в тазгодишното му издание, в което Team Galag определено ще са една от звездите, изкарвайки своя Батмобил от „Черния рицар“ за втори пореден старт. Вижте го и го чуйте.

Това нещо ще участва в Gumball 3000

Йон Олсон, скиор и луд автомобилен фен, ще е сред атракциите и в тазгодишното издание на Gumball 3000, което ще се проведе за 15-и път....

Макар да тежи почти два пъти от най-сериозните супер автомобили, Batmobile Tumbler е невероятна гледка по улиците. Този супер герой се задвижва от 6,2-литров V8 двигател, който надава вой през специално произведения Cherry Bomb ауспух.

Батмобилът е дълъг 4,57 м, по-широк е от камион – 2,84 м, и е висок 2,56 м. И за да стане картинката още по-атрактивна, „автомобилът“ може да вдигне предното си окачване, докато задните колела не помръдват, като така се създава впечатление за гигантски паяк.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com