Dacia България стартира Duster Adventure Club

32521
Dacia България стартира Duster Adventure Club

Duster Adventure Club е иновативна платформа, която има за цел да обедини притежателите и феновете на Dacia Duster и да им даде възможност да споделят помежду си мнение и опит за автомобила. Специални събития, организирани за членовете на Duster Adventure Club, ще им дават възможност за участие в офроуд шофиране и други тематични активности.

Dacia лансира нова онлайн общност, която да обедини собствениците и любителите на Dacia Duster - http://dusterclub.dacia.bg. Всеки собственик на Dacia Duster може да се регистрира след въвеждането на VIN номер на автомобила си, а всички останали могат да зададат въпроси към собствениците или да прочетат тема, която ги интересува.

1-милионният Duster се появи след само 4 години

След появата на Duster преди четири години, моделът се превърна в огромен успех. Комбинираното производство на Duster с марките Renault...

На иновативната платформа могат да се намерят интересни новини за Dacia Duster, да се споделят мнения и опит на всякакви теми, свързани с модела. Също така, членовете на клуба ще могат да се регистрират за специалните събития, организирани в сътрудничество със Safety Driving Academy и Димитър Илиев, осемкратен рали шампион на България. Събитията ще дават възможност на притежателите на Duster да шофират собствения си автомобил по специален офроуд маршрут. Специалистите от Dacia и Safety Driving Academy ще помагат и обучават всеки, посетил събитията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com