Фейслифтът на BMW X3 идва с модернизирана визия и нови дизели

56273
Фейслифтът на BMW X3 идва с модернизирана визия и нови дизели

BMW Х3 се появи през 2003 г. и за последните над 10 години моделът бе реализиран в тираж от над 1 млн. автомобила. Второто поколение на X3 дойде през 2010 г., а това е фейслифт на модела. одина впечатлява с най-добрите размери на интериора и багажника, както и най-високата гъвкавост в своя клас. Акцентите са три: двата мощни дизелови двигатели от ново поколение; външният дизайн и интериорът на новото BMW X3 са обновени визуално; практичността е повишена чрез нови, отговарящи на предпочитанията на клиентите решения в детайлите.

 

BMW представи Серия 4 Гран Купе

BMW представя своето първо купе с четири врати в премиум средния клас и по този начин продължава последователното разширяване на палитр...

С новите модифицирани двойни кръгли фарове – по желание с LED технология, по-внушителната бъбрековидна радиаторна решетка, новите предна и задна брони, както и страничните огледала с интегрирани мигачи новото BMW X3 придобива още по-силно присъствие, като визията му се доближава до батко Х5.

 

Високото качество и ексклузивността доминират и в интериора. Хромираните елементи, средната конзола с опционалната автоматична климатична инсталация и Black Panel визия, както и новите поставки за чаши с плъзгащ се капак на средната конзола подчертават премиум излъчването. Новите цветове на каросерията, дизайните на тапицериите, интериорните лайстни и алуминиевите джанти позволяват още по-фино индивидуализиране. Нов е пакът оборудване xLine.

 

Куп престижни отличия за BMW

Клубът на германските автомобилисти (ADAC), в който членуват 18,9 млн. водачи, за десети път връчва своето отличие „Gelber Engel&...

Още от въвеждането на пазара за новото BMW X3 ще се предлага избор между четири дизелови и три бензинови двигателя с мощност от 150 к.с. до 313 к.с. Единият от двата нови дизела е вграден в X3 xDrive20d (разход на гориво среден: 5,4–5,0* л/100 км; CO2 емисии: 141-131* г/км), чиято мощност е 190 к.с., докато разходът на версията с автоматична трансмисия е намален със 7,1 % спрямо предишния модел. С това BMW X3 xDrive20d отбелязва рекорд в своя клас. Същото важи и за новото BMW X3 sDrive18d (разход на гориво комбиниран: 5,1–4,7* л/100 км; CO2 емисии: 134–124* г/км) с мощност 150 к.с., класическо задно задвижване и шестстепенна механична скоростна кутия. Лидери в своите сегменти са и BMW X3 xDrive28i, както и BMW X3 xDrive35i.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com