Ford ще е най-продаваният бранд в Америка

28588
Ford ще е най-продаваният бранд в Америка

Вече влязохме в 2014 г., а отминалата година дава много поводи на Ford за гордост. Поредният такъв е очакването на компанията да продаде 2,4 млн. автомобила в Америка прeз 2013, с което да стане най-продаваният автомобилен бранд на континента.За четвърта поредна година.

Статистиката все още не е готова, но към края на ноември Ford води на Toyota с цели 396 041 продажби. През изминалата година продажбите на Ford в западната част на Америка са нараснали с 23%, докато в югоизточната – с 18%. Голяма част от този ръст се дължи на новите модели, като само Escape се е реализирал в тираж от над 300 000 бройки. Продажбите на Explorer са нараснали с 15%. Основната тежест обаче продължава да пада върху плещите на F-Series, като продажбите на пикапите от тази серия са в размер на 688 810 бройки до края на ноември.

Отличен 6 за Ford Mustang

Чакането си струваше. Особено, когато става въпрос за една от най-ярките емблеми на американското автомобилостроене и автомобилът, койт...

Босовете на компанията гледат още по-оптимистично на новата година, тъй като на пазара те през 2014-а ще лансират 16 нови модела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com