Френският посланик представи луксозната марката DS у нас (видео)

9223

Церемонията, на която присъстваха много клиенти на „Автомотор Корпорация“, официален представите на Citroen и DS в България, бе съпроводена от елегантно ревю на Valentino и Еrmanno Scervino. На щанда на марката посетителите на Автомобилен салон София 2015 ще могат да видя новите DS 4 Crossback DS 5. Събитието бе уважено и от Оливие Гндолфо, Директор Централна и Южна Европа, Citroen&DS, и Никола Олан, Отговорник продажби за Балканския полуостров, Citroen&DS.

Преди точно 60 години, през октомври 1955 г., в Париж е показан първият модел DS (богинята), който бързо печели любовта на френския елит, сред който и Шарл дьо Гол. Сега, точно шест десетилетия по-късно, в България се даде официалният старт на марката DS, след като тя официално бе създадена в Париж на 01 юли 2014. Официалната церемония се състоя в Интер Експо Център, на щанда на DS на автомобилното изложение. Церемонията бе уважена от френския посланик Ксавие Лапер дьо Кабан и съпругата му, а събитието уважиха много клиенти на „Автомотор Корпорация“.

 

Създадена за клиенти, които искат да изразят своята индивидуалност, гамата DS към днешна дата се състои от следните модели: DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 4 Crossback, DS 5, DS 5LS* и DS 6* (*: моделите се предлагат само в Китай). Предлагана на пазара в Европа в DS Store или от Citroen в специално създадени зони в шоурумите, DS изгражда своя собствена мрежа в Китай.

ВИЖТЕ КРАСИВИТЕ МОДЕЛИ ДО DS 4 CROSSBACK И DS5

Марката DS дебютира на София Мотор Шоу 2015

Марката DS ще бъде представена официално пред българската публика на Автосалон София 2015 г. На щанда ще бъдат показани два нови модела...

Церемонията бе съпроводена от стилно ревю на свотовноизвестните законодатели в света на васшата мода Valentino и Еrmanno Scervino.

Заедно с новостите, като скулпторирана предна вертикалната решетка с разположено в средата лого DS, фарове Xenon Full LED, сензорен кран и двигатели с отлични показатели, новият DS 5 запазва всичко, с което е добре познат: линии, които предизвикват общоприетите норми, изключителен интериорен и екстериорен дизайн, качество видимо във всеки детайл и позиция на управление тип „кокпит“.

DS 5 се предлага с най-новите двигатели на групата PSA. Те са с мощност между 120 и 210 к.с. (двигатели бензин и дизел) и среден разход на гориво от 3,8 л/ 100 км до 4,3 л/100 км (за дизеловите мотори).  В гамата присъства и Hybrid 4x4: 90 г/км емисии на CO2 и разход 3,5 л/100 км в комбиниран цикъл на каране. Тези данни поставят DS 5 на едно ниво с най-добрите в премиум сегмента.

 

Opel Astra идва директно от салона във Франкфурт

Компанията се похвали с над 30 000 поръчки още преди месец, когато се състоя световната премиера във Франкфурт. Сега Astra дебютир...

Новият DS 4 Crossback е с 30 мм по-висок клиренс спямо DS 4, големи колела и специфични елементи на каросерията, носещи авантюристичния дух (декоративни лайстни на калниците, спойлери и релси на покрива).

Новият DS 4 Crossback разчита на новата предница (решетка DS Wings, взаимствана направо от концептуалния автомобил Numéro 9 и новите фарове DS LED VISION), най-нови технологии с възможност за връзка с интернет DS CONNECT, включваща протокол CarPlay®, мощни двигатели до 210 к.с. и емисии на CO2 между 97 г/км и 138 г/км, и накрая елегантност, с бордно табло и панели на вратите облечени в кожа напа и седалки с декорация тип “верижка на часовник”, облечени в полу-анилинова кожа, със запазени права на марката DS.

Снимки и видео: Христо Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com