Generation X демонстрира качествата на новото BMW X1

5656
Generation X демонстрира качествата на новото BMW X1

BMW Group България организира за съществуващи и потенциални клиенти и фенове на BMW специално събитие за представяне на новото поколение BMW X1. То е част от международна обиколка със символичното име Generation X, референция към характера на новия модел, създаден за онези клиенти, които не се задоволяват с традиционното при избора на своя автомобил.

 

Generation X има за цел да демонстрира възможностите, характера и оборудването на най-новия член на семейството BMW X - градски всестранен талант за безгранична радост от шофирането. За целта цялата гама модификации на новото BMW X1 може да бъде тествана в рамките на живописен маршрут и на специално изграден комплекс от рампи, които симулират специфични предизвикателства, от вълнуващото ежедневие на целевата група за модела и позволяват на водачите да се запознаят с предимствата на системата за задвижване на четирите колела BMW xDrive, и множеството системи за подпомагане на водача, които се предлагат за модела.

 

В унисон с динамичния характер на BMW Х1, в рамките на събитието, се провеждат и атрактивни демонстрации на trial bike BT Sofia team. Партньори на Generation X са Red Bull, които се грижат за музиката, настроението и енергията на гостите и HEAD, които показват последна колекция ски и ски екипировка, чест спътник в пътуванията на клиентите на BMW X1.

Новото BMW X1 вече е и с предно задвижване

В сравнение с предшественика му височината е увеличена с 53 мм, което допринася за по-добрия пространствен комфорт в интериора. Значите...

Събитието се провежда в София от 25 до 28 февруари на паркинга на кино Арена Младост и на 12-и и 13-и март на Морска гара Варна от 10:00 до 18:00 часа. Записване за тестове на комплекса от рампи става на място, а заявки за шофиране в реални условия се приемат на: http://bg.embrace-bmw.com/

 

Новото BMW X1 e второ поколение на основателя на нов сегмент Sports Activity Vehicle в премиум компактния сегмент, от който в цял свят са продадени над 730 000 екземпляра. Интериорът предлага значително повече място за пътниците и техния багаж, най-модерна премиум атмосфера и иновативна функционалност. Четирицилиндровите двигатели от най-новото поколение, оптимизираното по отношение на ефективността двойно задвижване BMW xDrive и новоразработеното окачване осигуряват осезаемо повишаване на спортния дух и комфорта, както и оптимизиране на разхода на гориво и емисиите с до 17% спрямо съответните модели от предишното поколение.

Снимки: Христо Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com