Годзила връхлита с 20 к.с. повече и променен дизайн (видео)

8189
Годзила връхлита с 20 к.с. повече и променен дизайн (видео)

Ню Йорк тръпне пред мощта на „Годзила“, последното превъплъщение на R35, преди японският производител да извади напълно новия хибриден модел.

Не са нужни никакви представяния и въведения, за да се представи 2017 Nissan GT-R. Като за последен път дизайнерите и инженерите на Nissan са се напънали, за да са сигурни, че R35 ще винаги ще помнят това поколение на „Годзила“, едновременно визуално и механично.

 

Определен като „най-значимата модернизация от представянето на модела през 2007 г.“, Nissan GT-R идва с ясно видими промени в предната си част. Веднага се откроява V-Motion радиаторната решетка, която е стилно намигане към историята на Япония и по-специално Kabuto бойните шлемове на самураите. Под решетката се откроява по-голям въздухозаборник, а в страни от него виждаме трапецовидни отвори, в които са монтирани дневните светлини. Капакът също е променен, като ръбовете му, завършващи в радиаторната решетка, спомагат за повишаване на стабилността при висока скорост.

 

Задният дифузьор се различава съвсем леко от този на 2016 Nissan GT-R. Той е по-широк, а отстрани на двете двойки титаниеви цеви виждаме малки отвори в бронята.

 

Nissan GT-R Nismo върти „Нюрбургринг“ за 7,08 мин.

Годзила отново захапва асфалта с 20-цоловите си лети джанти, „обути“ в 255/40RF-20 run-flat Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSS...

Интериорът, силно овехтял като дизайн във времето, е получил доволно намеса от дизайнерите на Nissan. Вече имаме Nappa кожа и върху таблото, воланът е различен, вентилационните отвори са с различна конфигурация, инфотейнмънт системата е нова с 8-инчов сензорен екран, централната конзола също е леко пипната. Монтирано е акустично челно стъкло и още изолация, за да се повиши акустичният комфорт в купето. Забелязахте ли въртящия се контролер под скоростния лост, до ръчната? Нарича се Display Command, и да, зает е от BMW iDrive или Mazda MZD Connect.

 

Под предния капак се намира познатия 3,8 V6 битурбо двигател, от който обаче са извадени екстра 20 к.с. и 5 Нм, за да стигне броят им до 565 к.с. и 633 Нм. Трансмисията е също добре познатата 6-степенна с двоен съединител, но вече инженерите твърдят, че сменя предавките по-плавно. Дано някога имам шанса да се уверя в думите им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com