И Carlsson пипнаха 6х6 версията на G63 AMG

41288
И Carlsson пипнаха 6х6 версията на G63 AMG

Няма много 6х6 версии на G63 AMG в света, което означава, че всички те се третират като нещо специално. Brabus направи своя интерпретация, наречена B63S-700 6x6, Mansory също направиха своя версия, а Texas Armoring го превърна в танк. Сега е ред на Carlsson да ни покаже какво може.

Интересното е, че този 6x6 звяр е оставен недокоснат отвън, което е чудесно. Вместо това тунерите са се концентрирали под предния капак, за да изстискат повече мощност от 5,5-литровия битурбо V8 двигател. От него те са извлекли 650 к.с. и 900 Нм въртящ момент – увеличение от 106 к.с. и 140 Нм. А по-големите цифри са добре дошли на 3,85-тонното, 3-осово чудовище.

Mercedes бронира S-Сlass срещу атака с граната

S-Class Guard е бронираната версия на флагмана, произвеждаща се ръчно в Зинделфинген, близо до Щутгард. Той се произвежда успоредно с б...

 

Въпреки това тези цифри не изглеждат толкова внушителни, каквато е осанката на 6x6 G63 AMG, тъй като версията на Mansory предлага 840 „коня“ и е получила карбоново третиране на купето. Но вероятно не това е искал клиентът. Интериорът, за разлика от екстериора, е пипнат: нова е тепицерията(кожа и Алкантара), както и карбоновите декорации по таблото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com