X
 
 

Land Rover готви конкурент на Mercedes-Benz G-Class

824 0
photo of Land Rover готви конкурент на Mercedes-Benz G-Class
Снимка: Land Rover
През 2021 г. британската компания Land Rover ще предложи още една версия на новото поколение на Defender, което беше представено само преди месец. Към сегашните верии 90 (с три врати) и 110 (с 5 врати) ще се присъедини 130, която ще предлага лукс от висок клас и ще се превърне в директен конкурент на Mercedes-Benz G-Class.

Разстоянието между двете оси при версията 130 ще превиши 3 метра, което ще позволи във всъдехода да се поберат спокойно до 8 човека. Самата дългина на най-луксозния и най-скъп Defender ще бъде увеличена с 342 мм в сравнение с оригиналния модел (версията 110) и ще достигне 5100 мм.

Land Rover Defender - завръщането на една легенда

Когато преди 4 години Land Rover спря производството на най-култовия си модел -Defender, феновете на марката се притесниха сериозно. По...

Засега от липсват други подробности за този автомобил, като от Land Rover дори отказват да потвърдят неговата разработка. Но все пак признаха, че в компанията съществува подобна разработка. "Това ще бъде изследовател от класа, който ще бъде по вкуса на активните семейство, обичащи пътуванията", обясниха от Lasnd Rover.

Очаква се, че Defender 130 ще бъде и най-скъпият в гамата на модела, като в компанията вярват, че той ще може да си съперничи дори с легендата в този сегмент Mercedes-Benz G-Class. Тази версия ще бъде насочена към пазарите в САЩ и Китай, където всъдеходи с такива размери се търсят много за разлика от Европа.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители