Lexus LF-NX e злобен компактен кросоувър

29034
Lexus LF-NX e злобен компактен кросоувър
Изглежда като от друго измерение, но и повечето модели на Lexus изглеждат така. Дава заявка за бъдещ компактен кросоувър, едно стъпало под RX 300h.

След скорошното ми запознанство с Lexus IS 300h SPORT F (тест драйв на който ще може да прочетете през уикенда) вече съм сигурен, че моделите на тази марка идват от друго измерение, ако не от бъдещето. Не виждам как по друг начин да опиша тази злабна, сякаш изрязана с лазер визия на концепцията LF-NX, която за някой може да идва изненадващо, но не и за по-запознатите с марката.

 

Peugeot с две изненади за Франкфурт

Няма абсолютно никакво значение дали тези два модела са изтекли случайно или не в мрежата. Най-важното е, че Peugeot се активизира сери...

През юни в мрежата се появиха снимки на силно маскиран Lexus CT, като тези изпитания бяха свързани с информацията, че луксозният японски бранд разработва по-малък кросоувър, който да позиционира под RX.

 

Е, ето че тя се потвърждава и намеренията на Lexus стават оченидни. Предницата носи безпогрешната нова дизайнерска визия на Lexus (която ще ви разклия подробно в теста на IS 300h), но всичко останало е ново и много агресивно. Думата красиво тук няма никакво място, но злобно е по-точно. Със сигурност ще поляризира мненията на публиката, но лично на мен тази безпардонна визия ми хареса. Още повече, че аз откривам някои прилики в профила с Lambo Urus, като в този случай копирането не е лошо, напротив.

 

KIA Niro подсказва за бъдещ кросоувър

Драматичният концепт Niro ще дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт. Оттам насетне ще чакаме кога ще се появи и серийният му...

Подробности и детайли за концепцията липсват. Дизайнът въобще няма да си правя труда да описвам, тъй като ще ми е доста трудно. Знае се само, че задвижването е Lexus Hybrid Drive. Това може би означава, че компановката е 2,5-литров бензинов двигател и електрически мотор, конфигурация, каято наскоро карах в IS 300h. Но със сигурност тук ще е с други параметри.

Но да видим. До официалното представяне във Франкфурт остават шест дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com