Любимата автомобилна марка на германците е...

64547
Любимата автомобилна марка на германците е...

Кратко, ясно и точно: BMW. До този извод стигнаха експертите на ADAС, които ежегодно анализират местния автомобилен пазар, част от който анализ е класацията AutoMarxX. Рейтингът се базира на количеството продажби, степен на удовлетвореност на клиентите, качеството на продуктите, безопасност и екологичност на производителя.

Въпросната класация определи баварския производител като най-значим и силен бранд на германския автомобилен пазар, а също и „безапелационен лидер“ на класацията. Второто място заема Audi, а на трето място остава Mercedes-Benz. Автоклубът ще връчи на BMW специална награда – Gelber Engel. Церемонията ще се състои на 16 януари в Мюнхен.

Автономно шофиране, но с вратите напред!

Автономното шофиране се превръща във фикс идея на много от големите автопроизводители. BMW е поредният, който се пръсединява към разраб...

През 2012 г. експертите на ADAC проведоха изследване, което установи, че шофьорите на BMW са най-агресивни на пътя. С това заключение се съгласиха 50,2% от анкетираните в изследването шоьори. На второ място в тази класащия останаха водачите на Mercedes (32,2%), трети са тези на Toyota (20,9 процента), а четвърти по агресивност на пътя в Гурмания са шофьорите на Porsche (8,7%).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com