Mazda Hazumi представя бъдещата Mazda2

46055
Снимки:

Концепцията Hazumi „изтече“ ден преди да бъде официално предтавена на Автомобилен салон Женева 2014. Неговото 84-то издание стартира утре, когато е един от двата пресдни за журналисти. Целта на тази концепция е една: да демонстрира бъдещата визия на серийната Mazda 2.

 

Mazda3 2,2 СD: Образец за подражание (тест-драйв)

Golf, Focus и Astra. Това бяха трите образеца, с които всички се мереха. Бяха, защото в тази класация, на мястото на Astra, влиза новат...

От дадените заявки през последните дни става ясно едно: сегмент В предстои да се напълни с много атрактивни като дизайн предложения. И бъдещата Mazda2 обещава да е сред най-атрактивните. Това мога да заключа от визията на тази „концепцията“, която е по-скоро предсериен модел с „по-наточен“ интериор.

 

Силно изразената радиаторна решетка следва фирмения стил на марката. Тя е обградена от LED фарове и дневни светлини. Карбоновият преден спойлер може и да отпадне в серийния модел, но тук стои много добре. Алуминиевите джанти също са много атрактивни. Интересен е панорамният стъклен покрив, монтирания над задната врата спойлер, както и двата ауспуха, разположени по средата.

 

Mazda3 май ще се превърне на кросоувър

Какво мислите за една по-компактна версия на Mazda CX-5? Сегментът на малките кросоувъри става доста популярен, заради което от японска...

Интериорът е доста атрактивен и накичен с характерни за един концепт украси. Не ми се вярва централната конзола да разделя интерериора на серийния модел наполовина, но тук е позволено. Дигиталното приборно табло и head-up дисплея са елементи, които може да видим и сега в серийната Mazda3. Спортният волан и металните детайли са подправки, както и задната инфотейнмънт система. Такива детайли в серийния модел не може да очакваме.

Все още нячма информация за задвижването, но може да се предположи, че концепцията се задвижва от наскороразработения 1,5-литров SKYACTIV-D двигател.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com