McLaren 650S Sprint ще бъде представен в Пебъл Бийч

39502
McLaren 650S Sprint ще бъде представен в Пебъл Бийч

Този уикенд ще се проведе Конкурсът за елегантност в Пебъл Бийч, който се очаква с огромен интерес, тъй като там ще бъдат показани няколко супер атрактивни модела. Сред звездите ще бъде P1 GTR Design Concept, който очакваме с нетърпение. Дотогава ще се задоволим с този McLaren 650S Sprint, който е описан като „разголена бегачка“. Екстериорът е вдъхновен от GT3 класа: вентилиран капак на двигателя, ревизирани въздухоотвори и голям заден спойлер. Моделът е с настроено за писта окачване, подобрена Brake Steer система и 19-цолови състезателни джанти с Pirelli гуми. Има дори и бордова крик-система за повдигане на автомобила и бърза смяна на гумите.

 

McLaren 650S GT3: създаден да властва над пистите

Точно както 12С еволюира в 650S, така страховитата GT3 машина на McLaren еволюира в нещо още по-добро, по-агресивно и по-бързо: 650S GT...

Олекотяването на пистовата бегачка продължава в интериора, от който са свалени почти цялото несъществено оборудване. Добавен е фомологиран от ФИА ролкейдж, вградена пожарогасителна система и фибро-карбонова състезателна седалка с 6-точков предпазен колан.

 

Познатият 3,8-литров V8 битурбо двигател е взет от стандартния модел, но е с „уникално калибриране на двигателя и трансмисията за допълнително подобряване на поведението на писта“. Не се казва нищо относно динамичните параметри, затова напомняме, че стандартният модел генерира 650 к.с. и 678 Нм, които позволяват на автомобила да се ускорява до 100 км/ч за 3 секунди и да развива максималните 333 км/ч.

Върховният McLaren P1 GTR ще е с 1000 к.с. и цена $3,35 млн.

McLaren Automotive ще конструира мощен 1000 к.с. суперавтомобил, който ще може да се кара само на писта. Р1 GTR ще струва мегаломанскит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com