Mercedes GLA A45 AMG изглежда пленяващо

46731
Mercedes GLA A45 AMG изглежда пленяващо

Зад цялото име се мъдри и едно concept, но да не се залъгваме: автомобилът е предсериен модел, от който ще бъдат свалени някои „накити“ и ще влезе в серийно производство. Компактният кросоувър GLA използва платформата Modular Front Architecture на Mercedes. Това предполага, че тази гореща версия ще използва двигателя на A45 AMG.

 

Mercedes представи компактния GLA

Изложението във Франкфурт е на месец от нас, а германските автомобилопроизводители започнаха ожесточената надпревара за интереса на пуб...

А това значи, че кросоувърът ще се задвижва от 2,0-литровият турбо двигател M133. Той предлага 360 „коня“ и 450 Нм, които ще изстрелват GLA до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди. Когато серийният GLA 45 AMG дебютира, а това най-вероятно ще стане след два месеца на изложението в Детройт, той ще се превърне в най-бързия представител в сегмента на компактните кросоувъри. Очевидно Mercedes-Benz възлагат огромни надежди на щатския пазар в този сегмент, тъй като двете премиери се осъществяват на американска земя, където по-късно догодина ще е и пазарният дебют на нормалния GLA.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com