Mercedes показа GLА Concept

22076
Mercedes показа GLА Concept
Автомобилът е предвестник на серийния кросоувър, който ще стъпва на базата на А-клас и който ще видим на изложението във Франкфурт през септември.

Mercedes-Benz атакува повсеместно. Във Франкфурт през септември ще изгрее звездата на S-Class. Пак там ще видим серийният вариант на този модел, който ще бъде представен пред публиката на 20 април, когато започва салона в Шанхай. Mercedes обаче решиха да изпреварят събитията и да ни покажат GLA Concept, който не е нищо друго, а натруфен кросоувър, който без част от дизайнерските си решения ще заживее като GLA, построен на базата на А-клас.

 

Потопете се в тайните на мега луксозния интериор на S-Class

Космически кораб. Това е вътрешността на W222, каквото е вътрешнофирменото обозначение на новата S-Class-а. И не случайно разбулването ...

Излишно е да коментирам дизайнерските прийоми, които целят да подгреят публиката. Със сигурност част от тях ще отпаднат, но също така е сигурно, че серийният модел обещава да предложи много интересна визия, тъй като този на снимките е наистина атрактивен, като особено силно се откроява предницата и скосеният профил.

 

Кросоувърът е дълъг 4,38 метра, широк е 1,97 м, височината му е 1,57 м, а колесната база – 2,69 метра. Задвижването на концепта идва от 2,0-литров турбо двигател с 211 к.с., взет от A250. Той задвижва четирите колела посредством 7G-DCT трансмисия с двоен съединител.

 

Българи сложиха крокодилска кожа на Mercedes SL

Българските тунери от Vilner са се развилнели в последно време и редуват едно след друго яки предложения. Най-новият им проект е предна...

Двигателите на серийния модел също ще дойдат от А-класата, което означава, че той ще разчита на 4-цилиндрови бензинови и дизелови турбо мотори с мощност до 211 к.с. На по-късен етап е вероятно да видим и AMG версия, която ще напомпа 2,0-литровия турбо агрегат до към 355 к.с.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com