Nissan най-после разкри новия пикап Navara

43139
Nissan най-после разкри новия пикап Navara

Японците ни подгряваха за този пикап сякаш ще представят някаква спортна бегачка. След серия от загадъчни фотоси, ето че най-после новият Navara бе разкрит. Съвсем очаквано, Nissan е използвал характерния дизайнерски език с откроимата V-образна форма на радиаторната решетка и много хром. Фаровете са LED, а бронята е доста масивна. Стоповетe отзад са нови, както и вратата на товарния леген.

Nissan атакува „24 часа на Льо Ман“ с GT-R!

В петък, 23 май, Nissan хвърли бомбата със страхотната новина, че изважда името GT-R срещу Audi, Porsche и Toyota в „24 часа на Л...

Прави впечатление, че се предлагат доста възможности за персонализация, за да може пикапът да се превърне в много атрактивен лайфстайл автомобил, а да не се използва само за работа. Масивното използване на хром отпред и отзад е срещу допълнително заплащане, праговете и релсите на покрива също, а легенът може да се покрие.

 

Интериорът също е напълно променен, като е заложено на по-висококачествени материали, повече технологии и по-добра ергономия.

 

Nissan атакува С-сегмента с Pulsar

Nissan разширява своето продуктово портфолио с напълно новия 5-врат хечбек претендент в Golf-класа – Pulsar. Новият Pulsar е обо...

Задвижването е поверено на добре познатия 2,5-литров турбодизел, но сега той е преработен, за да предлага до 11% намаление на разхода. Той се предлага в две версии: със 163 к.с. и 403 Нм, или със 190 к.с. и 450 Нм. Клиентът може да избира между 6-степенна механичан или 7-степенна автоматична трансмисия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com