Новата Fiesta е акцентът на Ford на автосалон „София 2017”

5827
Новата Fiesta е акцентът на Ford на автосалон „София 2017”
Снимка: Sofia Motor Show

Представителят на Ford за България – компанията „Мото Пфое”, залага на многообразието на автосалон „София 2017”, който се провежда в столицата в момента. На щанда на фирмата е изложена по-голяма част от моделите на марката, като акцентът пада върху новото поколение на хечбека Fiesta, което българските зрители могат да видят за първи път.

Световната премиера на модела беше само преди месец на автосалона във Франкфурт. Новата Fiesta се предлага в четири различни версии – луксозната Vignale, динамичната ST-Line, най-високото ниво на оборудване Titanium и достъпното - Trend. Догодина се очакват и кросоувърът Fiesta Active и спортната Fiesta ST, която ще бъде оборудвана с първия 1,5-литров 3-цилиндров двигател EcoBoost, развиващ 200 к.с.

Вижте кои са бижутата на "Мото-Пфое" на автосалон "София 2017" (ВИДЕО)

Дългоочакваният и със сигурност заредният с най-много емоции Международен автосалон "София 2017" стартира днес (13.10.2017), в Интер Ек...

Във Ford залагат на модерните технологии при новата генерация на популярния модел, който има 40-годишна история на пазара. Сред тях са асистенти на шофьора, поддържани от 2 камери, 3 радара и 12 ултразвукови сензора, който са в състояние да следят на 360 градуса около автомобила и да сканират пътя до 130 метра напред.

Системите включват: Асистент за предотвратяване на сблъсъци и засичане на пешеходци, който вече работи и през нощта; Активен паркинг асистент, който прилага леки спирачни усилия, за да избегне удари с ниска скорост при паркиране без ръце; функция за разпознаване на пътните знаци; Автоматични дълги светлини; Адаптивен автопилот; Регулируем ограничител на скоростта; Система за следене на мъртвата точка; Предупреждение за страничен трафик; Индикатор за дистанция. Повечето от тях досега бяха достъпни само за модели от по-висок клас.

Новата Fiesta е първият автомобил Ford, в който се вгражда премиум аудиосистемата B&O PLAY с десет високоговорителя, монтиран в багажника субуфер и централен високоговорител за средни честоти над арматурното табло. Моделът се предлага и с отварящ се стъклен панорамен покрив и отопляем волан. Комуникационната и развлекателна система SYNC 3 на Fiesta включва „плаващ“ HD тъчскрийн с размер до 8 инча и гласово управление на основните функции.

Гамата мотори включва 6-кратния победител в класацията „Световен двигател на годината” – 1,0-литровия бензинов EcoBoost с мощност до 140 к.с., както и 1,5-литров дизелов TDCi със 120 к.с.Изцяло нова 6-степенна трансмисия с иновативни технологии за намалено триене спомага за по-ниски CO2 емисии и разход на гориво.

Автосалон "София 2017" ще счупи куп рекорди

65 фирми-изложители с над 300 експоната очакват посетителите на Международния автомобилен салон София 2017 година от 14-ти до 22-ри окт...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Ford предложи конкурент на Tesla Model Y в Европа

Всички победители в конкурса „Световен автомобил на годината" се оказаха електрически

Защо е опасно да се зарежда автомобил с включен двигател

5 автомобилни компании отказаха да спасят застрашен от фалит производител

Популярна автомобилна компания произведе своя последен дизелов автомобил

Руски производител регистрира търговското име „Волга“

3 неща, които са забранени при поставянето на летни гуми

Audi пенсионира суперколата си

За първи път от 20 години в света има нов лидер по продажби

Вижте как се произвеждат колите на Tesla (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com