Новият самостоятелен VOLVO комплекс официално отвори врати в София

6327
Новият самостоятелен VOLVO комплекс официално отвори врати в София
Снимка: Volvo

"Мото-Пфое" откри първия самостоятелен комплекс на Volvo за всички клиенти и любители на автомобилния бранд. Ексклузивният център е изграден по най-актуалните стандарти на шведската марка и се отличава с изискан скандинавски стил, изчистени линии и внимание към детайла. Новото дилърство се намира на ул."Околовръстен път" № 483, на ключовия транспортен възел в близост до детелината на Ботевградско шосе, където Северната скоростна тангента се влива в околовръстното шосе в посока Пловдив и ж.к. Младост.

Ексклузивно, за церемонията по откриването на модерния Volvo център пристигнаха специалните гости – г-н Франк Версавел, вицепрезидент на Volvo Cars за регион ЕМЕА (Европа, Близък Изток, Африка), г-н Хесус Фернандез де Меса, изпълнителен директор Volvo Cars за регион ЕМЕА, г-н Масато Ишида, генерален мениджър в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и ОНД (Обединение на независимите държави) и г-н Хидеюки Нагаока, генерален мениджър бизнес подразделение транспортни и строителни системи в Sumitomo Corporation Европа.

За пореден път "Мото-Пфое" вдига високо летвата с изграждането на модерния и високотехнологичен комплекс. През миналата година българският импортьор на трите водещи премиум автомобилни марки откри първия самостоятелен Jaguar Land Rover център в страната. С отварянето на новия ексклузивен дом на Volvo компанията за пореден път демонстрира последователната си стратегия да устройва за взискателните си клиенти функционални и красиви дилърства, предлагащи под един покрив пълна гама продукти и услуги в конкурентните луксозни пазарни сегменти.

Самостоятелният комплекс на Volvo в София е с разгърната застроена площ от общо 2780 кв.м. Шоурумът заема 800 кв.м, а сервизната зона и складът за резервни части – над 1000 кв.м. На разположение са близо 90 паркоместа. Автомобилният център е изграден изцяло по стандарта на производителя Volvo Retail Experience.

Комплексът гарантира премиум усещане, благодарение на характерния изчистен шведски дизайн, излъчващ уют и топлина, които могат да накарат всеки клиент да се почувства като у дома си. Архитектурният дизайн, минималистичният и семпъл стил, както и изборът на материали и повърхности допринасят за създаването на изискано пространство, в което е пресъздадена вдъхновената от шведската култура философия VRE. Атмосферата в новия Volvo център целѝ да внуши скандинавски уют, изисканост и спокойствие. Интериорът е решен в няколко клиентски зони за конфигуриране на автомобили, място за отдих, кафетерия, оборудван кът за забавление на най-малките фенове на бранда, както и иновативна Selekt зона с разнообразие от отбрани употребявани модели на шведската марка.

Предлагат се всички услуги, покриващи най-високите изисквания за качество и гарантиращи мобилността на клиентите на Volvo:

1. Продажба на нови и употребявани автомобили от тази марка;

2. Бързо и качествено следпродажбено обслужване;

3. Резервни части, консумативи и аксесоари;

4. Застрахователни услуги;

5. Оценка, изкупуване и абонамент;

6. Гъвкави финансови пакети за всяко клиентско предизвикателство.

Мащабната инвестиция и изпълнението на комплекса допълнително ще затвърдят имиджа на Volvo като марка, която проектира автомобилите си с мисъл за човека. Модерното дилърство е огледало на бъдещето на Volvo – оборудването предвижда и супер мощни зарядни станции, готови за изцяло електрическите модели на марката. Проектирано е с капацитет да обслужва непрекъснато увеличаващия се брой собственици на Volvo автомобили и предоставя най-добрата инфраструктура за техните нужди и високи изисквания. По мнението на Volvo специалистите, това е може би най-добрият комплекс на марката в Югоизточна Европа.

"Днес съм изключително доволен, като виждам сериозната инвестиция на "Мото-Пфое". Ние се гордеем с тях като един от най-силните ни и многоуважавани партньори в нашето пътуване към бъдещето. Всичко в този красив комплекс е издържано професионално, демонстрира грижа за задоволството на клиентите и е перфектното доказателство за пътя ни към успеха", сподели Франк Версавел, Вицепрезидент на Volvo Cars за регион Европа, Близък изток и Африка.

"Сигурни сме, че новият дом на Volvo значително ще подобри комуникацията и услугите за нашите клиенти, чрез убедителното и завладяващо присъствие на марката, въплътено във философията VRE (Volvo Retail Experience), и като следствие, ще процъфтява устойчив бизнес", каза Масато Ишида, Генерален мениджър в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и ОНД.

По случай откриването на комплекса "Мото-Пфое" предлага на своите клиенти специални условия с бонус оборудване до 12 000 лева за нови автомобили Volvo на склад.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Ford предложи конкурент на Tesla Model Y в Европа

Всички победители в конкурса „Световен автомобил на годината" се оказаха електрически

Защо е опасно да се зарежда автомобил с включен двигател

5 автомобилни компании отказаха да спасят застрашен от фалит производител

Популярна автомобилна компания произведе своя последен дизелов автомобил

Руски производител регистрира търговското име „Волга“

3 неща, които са забранени при поставянето на летни гуми

Audi пенсионира суперколата си

За първи път от 20 години в света има нов лидер по продажби

Вижте как се произвеждат колите на Tesla (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com