Opel Astra предлага най-ниски експлоатационни разходи в класа

8522
Opel Astra предлага най-ниски експлоатационни разходи в класа

1,6 CDTI изразходва едва 3,4 л/100 км;  сервизните интервали от 30 000 километра са най-дългите в сегмента; до 10,9% по-висока остатъчна стойност при препродажба от тази на предшественика; до 5000 евро по-ниска цена от тази на сравним автомобил от премиум клас.

Новият Opel Astra поставя стандарти по отношение на ефективността, дизайна и свързаността с помощта на технологии от по-високи сегменти – и по този начин и по отношение на цялостните разходи за експлоатация.

Opel Astra 1,4 Turbo: ASTRAномичен скок (тест-драйв)

Десетилетия наред Opel Astra е твърдо №2 след безапелационния лидер VW Golf. Е, сега ще кажа нещо, което или ще ви спре да четете още т...

Допълнителни аргументи в полза на новата Astra са: купувачите на Astra могат да спестят около 5000 евро в сравнение с клиентите на компактни автомобили предлагани от премиум производители. Напълно оборудван новият модел на Opel, предлагащ матрични предни светлини IntelliLux LED®, последно поколение инфоразвлекателна система IntelliLink, асистентът за персонална свързаност и услуги Opel OnStar с мощен Wi-Fi Hotspot за до седем устройства, ергономични седалки с функция за масаж, както системи за асистенция на водача, се предлага с около 1500 евро по-малко отколкото базова и доста скромно оборудвана версия на някои конкуренти – това е начин за спестяване в стила на Astra.

Astra постига отлични резултати и по отношение на сервизните интервали. Интервалът от 30 000 километра за сервизно обслужване е най-дългият в този сегмент, а това е изключително ценно за корпоративни паркове или клиенти, които пътуват много. Изгодните застрахователни условия – новата Astra попада в същата достъпна категория като отиващият си модел – също са важни условия, когато става въпрос за бюджетни разходи. Opel също е икономичен по отношение на разходните пера, отнасящи се за частни и корпоративни клиенти под мотото “с един размер по-малко“. Част от стандартното оборудване са 15-цоловите колела с размер на гумите 195/65 R15 и 16-цоловите с размер 205/55 R16. В сравнение с предшественика това може да осигури спестяване на до 47 евро на гума при замяна.  

Въпреки че Astra вече е изключително популярен автомобил за корпоративни паркове, новото поколение на компактния автомобил изглежда, че ще повиши още своята привлекателност. Бестселерът постига изключително ниво на качество благодарение на свръхмодерните производствени методи и високото качество на материалите – важни фактори за определяне на свързаните с цялостните разходи за експлоатация. Предвидената остатъчна стойност на новия модел е средно с пет процента по-висока от тази на отиващия си. За версията 1.6 CDTI Business със 81 110 к.с. тази стойност достига до 10,9%а след три години и пробег от 90 000 километра, спестяващи 3188 евро на собственика си.

Opel Astra Sports Tourer предлага до 1630 л товарен обем

Оpel ще продължи своята успешна история в компактния клас с представянето на два нови модела на Международното автомобилно изложение въ...

Новата Astra с двигател с 92 кВт/125 к.с. 1.4 ECOTEC Direct Injection Turbo демонстрира подобни възможности. След 5-годишен период на експлоатация и пробег от 100 000 километра, прогнозираната остатъчна стойност е 7.1% по-висока от сравним модел от предишното поколение. Така спестените средства са в размер на 2984 евро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com