Показаха Mercedes GLA 45 AMG преди дебюта му в Детройт

39437
Снимки:

Намекът за това как ще изглежда серийният модел видяхме под формата на концепцията, представена на изложението в Лос Анджелис през ноември. А този сериен модел не разочарова, напротив, предлага изключителна атрактивна визия. Типичният AMG стил се открива в по-мощните брони, странични ризи, големи джанти и двете двойки ауспухови накрайници.

 

Mercedes GLA A45 AMG изглежда пленяващо

Зад цялото име се мъдри и едно concept, но да не се залъгваме: автомобилът е предсериен модел, от който ще бъдат свалени някои „н...

Задвижването се осигурява от 2,0-литров, 4-цилиндров Euro 6 турбодвигател, зает от A 45 AMG и CLA 45 AMG. Той генерира повече от достатъчните 360 к.с. и 450 Нм, които се предават към 4-те колела посредством 7-степенна AMG SPEEDSHIFT DCT трансмисия.

 

Тези параметри са достатъчни да осигурят ускорение до 100 км/ч за впечатляващите 4,8 секунди, а максималните километри са ограничени на 250. Заводските параметри казват, че GLA 45 AMG изразходва средно 7,5 л/100 км и отделя 175 г/км емисии CO2.

Другите любопитни неща, на които разчита горещият кросоувър, са АMG спортно окачване и специална спирачна система. При допълнително доплащане клиентите могат да конфигурират своя GLA 45 AMG с аеродинамичен пакет, карбонов пакет, червени спирачни апарати, заден спойлер, както и „нощен“ пакет, който е със затъмнени прозорци и доста тъмни детайли.

Това е новият Mercedes-Benz C-Class

Успешната история на C-Class трябва да бъде продължена от този нов модел, който поема щафетата от представения през 2007 г. автомобил. ...

 

В интериора всичко е подчинено на спортното усещане: обгръщащи тялото спортни седалки, чиято кожа е съшите с червени шевове. Червени са и предпазните колани. Трилъчият волан е облицован с Nappa, през който се виждат двата AMG цилиндъра на скоростомера и оборотомера. При допълнително доплащане интериорът може да се облицова с карбон, още по-спортни седалки и волан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com