Премиера на нови зарядни станции за електромобли

9550
Премиера на нови зарядни станции за електромобли
Снимка: Христо Петров

Устройството EVLink прави премиера заедно с новия електромобил на Renault ZOE.

Schneider Electric, световен експерт в управлението на енергия, представя на българската аудитория EVLink, разнообразна гама от решения за зареждане на електрически автомобили. Устройството е изложено на щанда на Renault заедно с новия модел електромобил ZOE в рамките на Автомобилен салон София 2015.

Renault ZOE с дебют на София Мотор Шоу 2015

След електрическите Twizy и Kangoo Z.E. през 2013, на щанда на Renault на Автомобилен салон 2015 ще направи премиера Renault ZOE с нови...

Станциите за зареждане EVlink са лесни за използване, здрави, интелигентни и универсални. Станциите са лесни за свързване с електрическата мрежа - всичко, което трябва да се осигури, е кабел от електроразпределителното табло. В зависимост от индивидуалните нужди на потребителите EVLink се предлага както за частни клиенти, така и за професионалисти.

EVLink Residential, част от продуктовата гама зарядни станции, е насочена към частните потребители и работи в уюта на техния дом или гараж. Устройството е компактно и се закача за стена като осигурява директен заряд за електромобила. EVLink Residential се включва автоматично, чрез таймер или съобразно пиковите часове, както и ръчно, чрез натискане на бутона за старт.

Продуктовата гама EVLink Parking е проектирана да отговаря на изискванията на обезопасените зони за паркиране – частни, с ограничен достъп или разполагащи с охрана. Тези станции за зареждане могат да бъдат свободностоящи върху повърхност или закрепени върху стена. Спрямо предпочитанията на клиента дизайнът им може да бъде различен.

Специално за нуждите на бензиностанциите е създадена серията EVLink Fast Charging. Тази станция за зареждане има способността да зареди 80% от капацитета на 20 KWh батерия на електромобил за едва 30 минути.

Peugeot 308 GTi е кола за истинските фенове

На щанда си Peugeot е подредил експозиция от 9 автомобила, четири от които премиери за България: новите 108, 208, 308 GTi и Partner Tep...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com