Първи поглед към Mercedes-Maybach S600

57337
Първи поглед към Mercedes-Maybach S600

Съвсем скоро, на 18 ноември, по време на Автомобилен салон Лос Анджелис, световната си премиера ще отпразнува върховната S-класа. Това е първата за момента официална снимка на супер луксозния интериор, на който ще се радват пътниците на задните две кресла.

На пазара дългата и супер луксозна версия на S-Class ще се комуникира като Mercedes-Maybach S600, което ще означава, че името Maybach отново се съживява. В първия си опит лимузината не успя да се противопостави на RR Phantom. Сега задачата ще е да се конкурира с Rolls-Royce Ghost и Bentley Flying Spur.

Mercedes отново ще възражда Maybach?!

Миналата година Daimler сложи край на марката Maybach, като всичко стана малко тихомълком. И въпреки че това е повторно ликвидиране на ...

Визуалните промени няма да са съществени спрямо стандартна S-класа, като вероятно те ще се ограничат само до удължени задни врати, променена С-колона и леко модифицирана предна маска. Истинските новости ще са в интериора, което се вижда и от снимката. Мястото за краката ще е драстично по-голямо, а самите кресла вероятно ще са едни (ако не най) от най-комфортните в бранша. Ще се предлага богата палитра от възможности за персонализация и избор на материали.

Името "S600" подсказва, че задвижването ще е поверено на V12 6,0-литров би-турбо двигател с 530 к.с. и 830 Нм, но няма да е изненада, ако Mercedes-Benz не сложи някоя и друга конска сила отгоре. Което и най-вероятно ще стане. Но всичко ще се разбера само след седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com