Рекордни 6 месеца за Chevrolet

11854
Рекордни 6 месеца за Chevrolet
Над 1,3 млн. продадени автомобила в най-доброто второ тримесечие в цялата история на марката.

Chevrolet продаде рекордните 2,5 милиона автомобила в световен мащаб за първите шест месеца на 2013 г., като по този начин отбеляза 1,4-процентен ръст спрямо същия период на 2012-а. С това марката постигна 11-то поредно тримесечие с ръст на продажбите, благодарение на новите продукти като субкомпактния модел Onix в Бразилия, големият седан Impala в САЩ и пикапът от среден клас Colorado в Югоизточна Азия.

Като цяло General Motors Co. отбеляза продажби от над 4,85 милиона автомобила за първото полугодие на 2013 г., или ръст от почти 4% спрямо същия период на 2012 година.

Честит рожден ден, Corvette!

Chevrolet отбелязва 60-ия юбилей на модела Corvette – легендата сред американските спортни автомобили. Първият автомобил с името ...

В САЩ гамата от малки автомобили на Chevrolet продължава да привлича нови клиенти на марката. Общите продажби на Sonic, Spark, Cruze и Volt бележат ръст от почти 25% за първата половина на 2013 г. Продажбите на пълноразмерните пикапи също са с ръст от 23% за същия период и дилърите вече доставят напълно новия Silverado на нетърпеливите клиенти с ускорено темпо, постигайки период от едва десет дни задържане на автомобил в дилърствата.

Продажбите на Chevrolet в Китай нарастват с 6,1% до над 322 000 броя, благодарение най-вече на силното представяне на модели като Sail, Cruze, Malibu и Captiva.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com