Три тематични летни предложения от MINI

30351
Три тематични летни предложения от MINI
MINI представи три предложения за бягство от скуката, без значение от място и време.

С помощта на три униката MINI демонстрира как би могло да изглежда пълноценното ползване на автомобила през цялото денонощие: с MINI Clubvan Camper, най-малкия премиум кемпер на света, MINI Countryman с палатка на покрива Roof Top и MINI Caravan Cowley, компактна луксозна каравана в стила на MINI.

 

За пръв път в света: бекфлип с MINI

Веднага се налага уточнението, че бекфлип означава превъртане назад във въздуха. Ако това беше мотоциклет – нямаше да учудим нико...

Най-малкият премиум кемпер на света е създаден на базата на просторния MINI Clubvan. Зад непроницаемите за погледите странични прозорци има просторно място за спане за един човек, както и малка, монтирана на стабилни релси кухненска клетка с газов котлон и хладилник. По този начин вече няма никакви граници пред индивидуалната свобода. Много добро решение е и интегрираният ръчен душ, който окончателно символизира независимостта от удобствата на цивилизацията.  Необходимият за това воден резервоар е монтиран под пода на багажника. Помислено е и за комфорта, информацията и развлеченията на борда: с помощта на MINI Navigation Portable XL можете да достигнете и до най-отдалечените точки, стационарното отопление осигурява топлина и уют, телевизорът гарантира развлечения по време на пътуване, вечерта малкият стъклен покрив открива неочаквани перспективи към звездното небе, а благодарение на багажника на покрива можете здраво да закрепите и да превозвате всякакви уреди за радостите през свободното време.

 

MINI създаде уникат с Roof Top палатка на базата на MINI Countryman. Ако отворите горната половина на кутията на Roof Top палатката получавате удобно легло, което ви позволява да пренощувате практически навсякъде. Палатката на покрива предлага място за двама и предлага съответните повърхности за спане. В затворено състояние бялата кутия на палатката Roof Top перфектно се вписва в дизайна на автомобила. По принцип палатката може без проблеми да се монтира и върху MINI или MINI Clubman и да бъде подбрана в съответния цвят.

 

Представиха MINI Paceman у нас

MINI Paceman е първото Sports Activity Coupé в премиум сегмента на малките и компактни автомобили. С две врати, голям заден капа...

С луксозно оборудваната каравана Cowley британският производител на премиум малки автомобили представя своето стилно решение за мобилност. Уникатът MINI Cowley дава възможност спонтанно да пренощувате на току-що откритото любимо място. На борда ще откриете всичко, от каквото имате нужда. Две удобни спални места под отварящия се високо заден капак на караваната; двоен газов котлон, воден резервоар с помпа и мивка, соларен модул за зареждане на акумулатора на караваната и 230-волтов контакт за захранване на хладилника, както и TV/DVD и HiFi музикална система.

Караваната е лакирана в типичните за MINI цветове, откроява се на пътя като истински магнит за погледите и открива напълно нови перспективи за къмпинг-почивка. Силуетът на капковидната каравана напомня на плавните линии на тапицериите на вратите на MINI, а плъзгащите се прозорци на двете врати са препратка към класическото Mini, при което те бяха серийни до 1969 година. Караваната с впечатляващ дизайн е по-широка от MINI Clubman със само 12 см. и тежи по-малко от 300 кг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com