В Ню Йорк ще видим концепта LR Discovery Vision

22331
В Ню Йорк ще видим концепта LR Discovery Vision

По време на автомобилното изложение в Ню Йорк официално ще бъде разкрит концептуален модел на следващото поколение Discovery. Прототипът ще покаже линията, върху която ще се базират следващите SUV автомобили на бранда.

Discovery е един от най-емблематичните автомобили в историята на компанията. Моделът има безброй почитатели по целия свят, като любовта на собствениците е възхитителна и продължава за цял живот. Концептът Discovery Vision споделя легендарното наследство на своя предшественик, но слага началото на нова епоха, в която водач и автомобил са непрекъснато свързани на емоционално ниво посредством завладяващ дизайн и безгранични офроуд способности.

Освежаване за Land Rover Freelander II

Става въпрос за външни и вътрешни актуализации, които трябва да подобрят актуалността на модела сред клиентите. Благодарение на ХS спец...

До началото на автомобилното изложение в Ню Йорк на 16 април всеки ден Land Rover ще разкрива подробности, свързани с легендарния модел Discovery и неговия наследник. За целта британската компания ще използва социалните мрежи и по-конкретно страниците на марката във Facebook, Twitter и Instagram. Всеки може да научи интересни подробности за историята и бъдещето на една истинска легенда в автомобилния бранш посредством хаштага #ReadyToDiscover.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com