Vilner откри тунинг ателие в Китай

10722
Vilner откри тунинг ателие в Китай

Първото Vilner ателие, извън пределите на родината ни, е вече факт. Разгънатата площ на Art Studio Vilner - Пекин е 1,4 декара, в това число и специалната арт секция, както и шоурумът за четири автомобила. Обстановката е изпипана до най-малките детайли, като в нея творят общо 23 души. В ателието няма абсолютно нищо случайно. От фамозната масата в офиса, през кубичните витрини за Vilner аксесоарите, които са поставени на стълбове от пресовани автомобили. Да, поставките представляват компресирани до плътни блокове коли. Дамска чанта с педантично извезана на ръка кожа, в съседство с ръчно изрисувана мотоциклетна каска, достойни за художествена галерия.

 

Vilner преобрази Maserati GranTurismo

GranTurismo е автомобил-събитие. Това е и една от колите, за която твърдението „звучи така, както изглежда“ се превръща в а...

Далеч неслучайно е и мястото на което е разположено представителството на Vilner. То се намира в непосредствена близост до огромен автомобилен комплекс, в чийто състав влизат изложбените зали на световни марки от бранша, като Brabus и Mansory. Едновременно с това сградата е позиционирана леко встрани, заради вдъхновяващата атмосфера и работното спокойствие на прилежащата гора.

 

Един от първите завършени проекти на филиала е мотоциклетът Harley-Davidson. Машината е ръчно изрисувана в китайски стил, работа отнела на майстора няколкостотин човекочаса. Резервоарът е получил шапка със златен обков, а главите на болтовете са покрити с гилзи от благороден метал. Детайлите на мотора са изумителни и подлежат на отделен материал, който ще подготвим и разпространим в близко бъдеще.

Vilner накичи новия Range Rover с много карбон

Дългата база на Range Rover Autobiography е черният етикет на двойното предаване и финият малцов дъх на луксозния транспорт. В тази кол...

Art Studio Vilner – Пекин вече е готово с четири проекта. Мотоциклетът, Mercedes-Benz SL, MINI Cooper Cabrio, както и Jaguar XJ, който бе получен от първия клиент на церемонията по откриването. Стойността на изработката на британската лимузина е 200 000 юана (над 28 хил. евро, без самия автомобил), като колата е издържана със смелата интериорна комбинация от млечно синьо и кафяво.

Art Studio Vilner - Пекин вече функционира официално с пълна сила и е само част от началото на експанзията на марката. С него двойното „V” тепърва започва да обикаля световните пазари, като за догодина е планирано прерязване на лента в Шанхай, следвано от откривания в Хонконг и Гуанджоу.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com