Volvo показа S60 Cross Country

36173
Снимки:

През 1997 г., когато Volvo беше първият премиум бранд, представил многофункционален вариант, за всички пътища, на своите успешни комби автомобили, никой не можеше да предвиди бъдещия успех на концепцията кросоувър. Днес кросоувърът е навсякъде и е спомогнал за дефинирането на цяла нова категория при автомобилите, свързани с начина на живот. Volvo отново предприема смела стъпка - този път в сегмента на седаните - с представянето на S60 Cross Country - първият премиум седан със същата степен на проходимост и елементи на солиден дизайн като на известните комби автомобили Cross Country.

 

Volvo спира авто изложенията и залага на онлайн търговията

Volvo Cars обяви изцяло нова глобална маркетинг стратегия, която позволява на компанията да маркетира и продава автомобили по начини, н...

Подобно на последно представеното V60 Cross Country, моделът S60 Cross Country е с увеличен просвет от 65 мм и идва с доказаното задвижване на всички колела като на своя събрат, което го прави единствения истински ефективен и стилен кросоувър седан на пазара. S60 Cross Country ще се предлага и с предно задвижване в Европа.

 

Като отразява любовта на Volvo към природата и скандинавското наследство, S60 Cross Country предлага както 18-, така и 19-инчови джанти с високопрофилни гуми, които добавят удобство и естетика върху всяка настилка, намаляват шума на пътя и увеличават защитата на джантите, когато е необходимо.

Volvo представи новото V60 Cross Country

На автомобилното изложение в Лос Анджелис шведската компания ще покаже за пръв път пред публика един от дългоочакваните си модели &ndas...

S60 Cross Country ще се предлага първоначално с мощен T5 бензинов агрегат със AWD задвижване, предоставящ до 250 к.с мощност, наличен в САЩ, Канада, Русия и Европа, както и с дизеловия двигател D4, 190 к.с., с предно задвижване. Последният е базиран на водещата в своя клас архитектура на задвижване Drive-E на Volvo, която предлага безкомпромисна комбинация от икономичност и ефективност на европейските пазари. Дизелов двигател със задвижване на всички колела D4 също ще бъде представен, базиран на доказалия се 2,5-литров, 5-цилиндров дизелов двигател. S60 Cross Country се очаква да бъде наличен за поръчки в началото на лятото на тази година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com