VW подгряват за Passat

34886
VW подгряват за Passat

Новият VW Passat ще бъде представен следващия месец. Изглежда автомобилът ще разчита на по-спортна предница с LED фарове. Забелязват се по-издути колесни арки, както и преден капак с изразени ръбове по него.

Европейският модел ще е малко по-малък от предшественика си. Шасито му е изградено от алуминий и високо-закалена стомана. Това ще позволи намаляване на масата с до 85 кг.

Подвижна дискотека с 5000 вата мощност

Днес започна VW-фестивала край езерото Вьортерзее в Австрия – земният рай за феновете на VW (и на всички негови марки). За този ф...

Volkswagen ограничава информацията около модела, но на предходен етап от концерна бяха казали, че ще предлагат модела с би-турбо 2,0 TDI, генериращ 240 к.с. и 500 Нм. Той ще работи съвместно със 7-степенна DSG трансмисия и 4х4 задвижване.

Passat ще се предлага и с plug-in хибридна компановка, която би могла да е съставена от 1,4 TSI и електромотор със 102 к.с. Тази конфигурация би трябвало да осигури на автомобила максимални 204 к.с. и възможност за изминаване на 50 км само на електричество.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com