VW представя Golf Sportsvan за цялото семейство

25194
VW представя Golf Sportsvan за цялото семейство
Прототипът е предшественик на бъдещия Golf Plus.

Автомобилното изложение във Франкфурт стартира днес, а премиерите вече започнаха. Една от тях е на концептуалния Volkswagen Golf Sportsvan. 

Описван като компактен миниван, Golf Sportsvan на практика демонстрира какво ще представлява бъдещият Golf Plus. Прототипът е със 134 мм по-дълъг от предишния Golf Plus и с 83 мм по-дълъг от петвратия хечбек Golf. Междуколесната база е удължена с 48 мм спрямо стандартния модел. 

Три различни версии на VW Golf във Франкфурт

  Германците от Volkswagen са подготвили нови версии на любимия Golf за предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт.  ...

Обемът на багажника възлиза на 498 литра, което означава, че Sportsvan разполага със 74 литра повече от предшественика си. Задната седалка може да се сгъва в съотношение 60/40, а освен това може да се плъзга и напред, така че да се освободи допълнително пространство. 

От Волфсбург твърдят, че прототипът е подготвен да работи с шест различни двигателя, чиято мощност варира от 85 к.с. до 150 к.с. Най-икономичната версия ще бъде 1.6 TDI BlueMotion със 110 к.с., среден разход от едва 3.7 л/100 км и емисии на СО2 от 95 г/км. 

В Golf Sportsvan са интегрирани редица модерни системи за безопасност, сред които са системата за засичане на сляпото петно, предупредителна система за трафик зад автомобила, адаптивен круиз контрол, система за по-лесно паркиране и редица други. 

Новият Golf R ви предизвиква

  VW Golf си е класика. Неговата R версия – също. Сега е време да се насладим именно на новия Golf R, който предстои да деб...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com