X
 
 

Във Франкфурт ще видим концепцията Mazda Koeru

Вероятно това е предвестник на серийния СХ-4.

Надлъгването започна. В средата на септември ще се проведе автосалонът във Франкфурт, а отсега компаниите започват допълнително да подгряват атмосферата за своите големи звезди в месето. На щанда на Mazda това ще е концептуалният кросоувър Koeru. Това е японската дума за „надминавам“. По всичко личи, че Mazda наистина ще надмине всичко, което е показвала до момента, тъй като се очертава това да е един изключително агресивен на вид купе-кросоувър, който обаче ще ни даде представа за това какво да очакваме от серийния СХ-4.

Mazda6 4х4 Adventure: Курс към премиум сегмента (тест драйв)

Не бих се и опитвал да скрия, че имам особен афинитет към Mazda. Ще си кажа от самото началото, че тази кола за мен е еталон в класа. А...

Рендърът ни показва последната еволюция на дизайнерския език Kodo на Mazda: много ниска линия на покрива, спускаща се косо назад, агресивна предница, както и типичните големи колела, които сме виждали и в другите концепции на японците. Моделът очевидно е подчинен на аеродинамиката, страничните огледала са много тънки, има монтиран спойлер над петата врата, а задните надвеси са изключително къси, като колелата са буквално под задните стопове.

Очевидно Mazda иска да скочи в сегмент, в който компания сега си правят BMW X4 и Mercedes-Benz GLC Coupe. Ще трябва обаче да изчакаме известно време, за да разбереме дали Kouru ще придобие серийни форми на CX-4. Надявам се отговорът да е положителен.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...