Една история за безумно силна и невъзможна любов ще покори сърцата на зрителите

98163

През задаващия се месец красотата на възраждащата се след зимата природа ще бъде предшествана от една прочувствена любовна драма за безумно влюбена двойка, която обаче никога няма да може да бъде заедно.

Ексклузивен първи кадър от "Еверест" - създаден по истинска история

На тази дата, точно след една година (27 февруари 2015 година), Universal Pictures, Walden Media и Cross Creek Pictures ще разкрият пре...

Филмът „Безумна любов“  е дело на продуцентския тандем, работил по ТВ сериалите „Ориндж Каунти - Кварталът на богатите“ и „Клюкарката“, и пресъздава премеждията на екранната двойка Алекс Петифър – Габриела Уайлд.

 Двамата актьори в главните роли  за първи път си партнира заедно на голям екран, но пресъздават по изумителен начин силата на избухналата между тях любов.

Алекс Петифър, който през последните години зрителите видяха в „Аз съм номер четири“ и „Професия: стриптизьор“, споделя впечатления за екранната си половинка: „Тя притежава красота, която те оставя без дъх. Изглежда като супермодел, но всъщност е много истинска и срамежлива – комбинация между най-красивото и най-скромното момиче. Просто е перфектна за ролята на Джейд.“

Всъщност „Безумна любов“  носи в себе си част от силата на историята в „Ромео и Жулиета“, като продуцентът Джош Шварц споделя, че за него и колежката му Стефани Савидж е било най-трудно да комбинират класическа любовна драма, пресъздадена в духа на днешния начин на живот и разбирания на хората.

Необичайна банда свежи герои в първия трейлър на Пазители на галактиката

Нетипична сбирщина от междугалактически персонажи обитават оригиналната продукция на Marvel ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА, чийто първи трейлъ...

„Със Стефани работим заедно от дълго време и обожаваме класическата младежка драма. Когато разказваш история за млади хора, всичко изглежда много крайно и е въпрос на живот и смърт. Искахме да създадем съвременна епична любовна история, която е все така истинска, достоверна и носи в себе си частица от света на „Ромео и Жулиета““, коментира Шварц.

Сюжетната линия на „Безумна любов“ проследява случващото се между затворената в себе си абитуриентка Джейд и нейния възлюбен – красив младеж с приключенски дух и тъмно минало. Бащата на Джейд твърдо се противопоставя на страстната връзка и неочаквано фриволното поведение на дъщеря си, която според него опознава живота в компанията на напълно неподходящ партньор. Колкото повече бащата на Джейд се противопоставя на любовта й толкова по-силна става тя към нейния нов партньор.

Естествено последващият развой на събитията ще прикове вниманието на зрителя не само до самия край на историята, но и ще го накара да почувства поне част от тази силна любов.

Кои са "Пазителите на Галактиката"?

След като вчера ви разказахме за новото приключение, което ще ни представи Marvel през лятото, дойде моментът да ви представим и главни...

„Безумна любов“ идва у нас на голям екран на 14 март, а разпространител е „Форум Филм“. Още информация за филма може да намерите във Фейсбук на адрeс www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com