Гледайте „Жокера“ у дома с А1 Видеотека

4513
Гледайте „Жокера“ у дома с А1 Видеотека
Снимка: A1

Вие сте от онези запалени по седмото изкуство зрители, на които киното им е в кръвта. И всеки път, когато гледате пред вас, на големия екран преминаващите с 24 кадъра в секунда образи, се чувствате заредени с адреналин и с добро настроение. Въздействието на движещите се кинообрази винаги е било, е, и ще бъде повече от вълнуващо. Понякога, то граничи с магия, от която не искате да се освободите. Особено, когато става дума за наистина стойностни кинопродукции, за холивудски хитове, подписани от големите режисьори и с участието на истински талантливите актьори. Това са филми, които всички искат да гледат и внимават да не пропускат, докато са част от актуалния киноафиш. Още по-голям е интересът към онези заглавия, които са получили международно признание с много престижни награди, гледани са от хиляди зрители и имат предостатъчно приходи от боксофис класацията.

Но, случва се, от време на време, да пропуснете възможността да гледате някой от безспорните хитове на голям екран и да трябва да наваксате кинопропуските – е, какво по-подходящо място да гледате някой от най-награждаваните филми у дома?! До видеотеката на А1 имат достъп всички клиенти, които ползват A1 Xplore TV, интерактивната телевизия на А1. Клиентите на услугата имат възможност да гледат хитови филми от каталога на телевизията, която включва заглавия от най-големите филмови компании като Sony Pictures, Universal Studios, Paramount Pictures и Warner Brothers, при това само няколко месеца след кино премиерата им.

Сред новите заглавия, с които А1 Видеотека иска да зарадва своите зрители, е и един от най-хитовите филми за 2019 г. – номинираният за „Оскар“ в цели 11 категории – „Жокера“ на режисьора Тод Филипс.

Филмът спечели „Оскар“ и „Златен Глобус“ на актьора Хоакин Финикс, както и награди от тези два престижни конкурса за оригинална филмова музика. Със 184 номинации, 76 спечелени награди и над милиард приходи от продадени билети до сега, „Жокера“ е един от най-печелившите филми за всички времена, които са създадени по комикси. Реализиран с бюджет от 55,5 милиона долара, „Жокера“ реализира печалба от 1 073 913 013 долара (до момента, в цял свят), което е 19 пъти повече от инвестираната за снимки и постпродукция сума.

Филмът разказва за това как Артър Флек (в ролята е 45-годишният Хоакин Финикс), провалил се комедиант, отхвърлен от обществото, който поема по пътя на престъпността и хаоса в Готъм Сити и се превръща в Жокера. За незапознатите с комикс класиката, Жокера е враг на Батман, и един от най-известните злодеи в тази специфична вселена. Животът му се превръща в постоянен тормоз в работата, на улицата и у дома, от близки, колеги и непознати. В резултат на това Артър се отчуждава още повече от обществото и решава с коя от двете маски иска да живее. Превъплъщението на Хоакин Финикс в образа на Жокера е оценено както от филмовата критика, така и от зрителите по света.

Така че, ако сте пропуснали да гледате Хоакин Финикс в „Жокера“, имате възможност чрез А1 Видеотека да го гледате колкото пъти поискате в рамките на 48 часа. Също така може да връщате сцените, които ви вълнуват, да ги анализирате и изучавате в детайли, да паузирате филма, ако ви се налага, и след това да продължите от сцената, на която е спрян.

Освен непрекъснато обновяване на заглавията и голямото разнообразие от хитови кино продукции в А1 Видеотека, интерактивната телевизия А1 Xplore TV предлага на всички потребители много предимства, сред които телевизионно съдържание в 4К Ultra HD резолюция, лесно за ползване и интуитивно телевизионно меню, персонализирани препоръки. Каталогът на А1 Видеотека предлага на потребителите голямо разнообразие от жанрове и съдържание за представителите на всички възрастови групи. Тя предлага на най-запалените фенове на седмото изкуство достъп до хитови заглавия на достъпна цена и удобството да ги гледат от дома си. Клиентите на интерактивната телевизия на А1 могат да наемат филмите директно от екрана на своя телевизор, а сумата се добавя автоматично към месечния им абонамент. И така да наваксат пропуснатото от големите кинохитове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

"Властелинът на пръстените" се завръща по кината в 4К резолюция

На 1-и май започва Националният фестивал на българското кино "Васил Гендов"

Първата част от шедьовъра на нямото кино "Наполеон" ще бъде показана в Кан (СНИМКИ)

Филмът "Ингеборг Бахман - пътуване в пустинята" на Маргарете фон Трота вече е по кината

Леонардо ди Каприо ще изиграе Франк Синатра, режисиран от Мартин Скорсезе

Легендарното студио "Гибли" ще получи почетна "Златна палма" в Кан

Сериалът "100 години самота" е факт: Гледайте първия трейлър (ВИДЕО)

Куентин Тарантино се отказа от последния си филм

Филмът "Учителската стая" спечели наградата LUX на европейската публика

Документален филм за големия кинокритик Тони Андрейков представят в кино "Влайкова"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино