Истината е, че КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА

80863
Истината е, че КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА

Сигурно вече сте го чули, чели и видели над 100 пъти, но трябва да знаете, че е истина. Ако сте гледали поне един епизод на "Family guy" и ви е харесало, ако сте гледали "Приятелю, Тед" и сте се пръснали от смях, значи и КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА, няма да ви разочарова.

Ако си направите труда да преведете името на поредния шедьовър на Сет Макфарлан "A million ways to die in the West" ( Милион начин да загинеш в Запада – б.а.), тогава вероятно вече се досещате, че нито той, нито някой от компанията, е изневерил на себе си и на стила си. Сет Макфарлан е режисьор, продуцент, съсценарист и едновременно с това играе ролята на бъзливия фермер Албърт в комедията КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА.

Играй и спечели с Actualno.com и "Който оцелее ще разказва"

В рамките на две седмици Actualno.com и „Форум Филм България” ти дават уникалния шанс да спечелиш специални брандирани нагр...

 

Ще се научите, Мила Кунис изобщо не е име на известна актриса, а нещо съвсем просто и елементарно. Всички, които са гледали "Приятелю, Тед", ще хванат закачката. Да не говорим, че Макфарлан е онова добро момче, което всички пренебрегват, заради мустакати и малко по-богати герои. А родителите му ще ви върнат в началото на "Cartoon Network" и историята на "Бъзливото куче".

Убийствено смешен филм, с много добре изграден сюжет, който ще ви разкаже историята на Албърт (Сет Макфарлан), чиято капризна приятелка го изоставя заради друг мъж, след като той отказва да се включи в дуел.

По това време в града пристига непозната красавица (Чарлийз Терон), която му помага да събере кураж и двамата се влюбват. Щом съпругът й – прочут разбойник – идва, за да потърси отмъщение, фермерът трябва да подложи току-що събрания си кураж на сериозно изпитание.

Чарлийз Терон с двама кавалери на холивудската премиера на КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА

Чарлийз Терон и Сет Макфарлан, които изпълняват главните роли в комедията КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА, бяха сред основните „заподозр...

В ролите на жертви и убийци се превъплъщават един куп известни актьори, сред които Чарлийз Терон и Аманда Сейфрид, а зад камерата застава част от екипа, работил по сериала “Family Guy”. Ролята на най-добрия приятел на Макфарлан играе Джовани Рибиси, който не е бил с жена никога през живота си. И, о!, какъв шок, когато видите, коя е приятелката му и с какво се занимава.

"Който оцелее ще разказва" събира зад камерата голяма част от екипа на филма „Приятелю, Тед“, в това число продуцентите Скот Стъбър и Джейсън Кларк, както и съсценаристите Уесли Уайлд и Алек Сълкин. Абсолютната окупация на американския боксофис, която „Приятелю, Тед“ направи през 2012 година, превърна филма в най-успешната кино премиера на комедия с възрастово ограничение 17+ за всички времена. Продукцията, в която Сет Макфарлан е режисьор, сценарист, а също и дубльор на мечето Тед, стана и най-успешното заглавие на Юнивърсал за годината. Лентата получи признание и от филмовите награди на MTV, които обявиха Сет Макфарлан и Марк Уолбърг за най-добрия филмов дует.

Колкото и пъти да гледате КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА, няма да ви стигне. А когато научите целия филм наизуст, ще се чудите, чия роля искате да заемете.

 

Груба игра и неприлични шеги в първия трейлър към комедията Който оцелее ще разказва

След поразителния успех на „Приятелю, Тед“ Сет Макфарлан се завръща на „терена“ с още по-безпощадната комедия "...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com