Сеанс по екзорсизъм ще бъде излъчен на живо

25259
Сеанс по екзорсизъм ще бъде излъчен на живо

Телевизия Destination America, която е част от научния канал Discovery, се подготвя за първото в света пряко излъчване на сеанс по прогонване на демони – екзорсизъм.

Както съобщава Holliwood Reporter, излъчването е планирано в навечерието на Хелоуин, 30 октомври, и е посветено на известния филм "Екзорсистът" на Уилям Фридкин. Тази година се навършват 66 години от ритуала, залегнал в основата на филма.

Брук Шийлдс и Ричард Чембърлейн ще си партнират в "Екзорсистът"

Бурк Шийлдс и Ричард Чембърлейн ще участват в театрална пиеса въз основа на хорър класиката "Екзорсистът". В смразяващата нова адаптац...

Излъчването ще се провежда от къщата в предградието на Сейнт Луис, където през 1949 година е проведен описаният в книгата на Уилям Питър Блати, а след това и показан в лентата на Фридкин екзорсистки ритуал от свещеника Реймънд Бишоп. Негов обект е 14-годишно анонимно момче, получило прозвището Роланд Доу (Roland Doe).

Според Destination America къщата и до днес не се е избавила от населяващите я призраци и прочие ектоплазми. Затова този път демоните ще бъдат гонени не от човек, а от самата сграда.

В изучаването на къщата ще вземат участие групата изследователи на паранормални явления Tennessee Wraith Chasers и медиумът Чип Кофи. Смята се, че изследването на къщата ще отнеме денонощие и цялото това време ще бъде излъчвано.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com