Глобалната измама и глобалното затопляне

29048
Глобалната измама и глобалното затопляне

През 2009 година 15,000 души се събраха в Копенхаген да обсъждат как да се предотврати глобалното затопляне на Земята и нейната гибел. И за обслужването на тези загрижени за нашето бъдеще учени и чиновници бяха използвани 140 частни самолета и 1200 дълги като тирове лимузини. Които произвеждаха изгорели газове колкото един индустриализиран град с 200,000 жители. Но разбира се, това беше без значение, защото голямата цел – спасението на Земята, бе над всичко.

Само че малко по-късно избухна големият скандал. На бял свят се появи огромно количество документи, от които се разбра, че въпросните 15,000 души не са се интересували от спасението на Земята, ами от това как да ни измамят и да измъкнат от джобовете ни допълнителни милиарди. За още ядене, пиене, петзвездни хотели, за още частни самолети и за още дълги като тирове лимузини.

Глобалната измама и глобалното затопляне (ІІ част)

Още през първата половина на 20 век сръбският учен Миланкович установил, че климатът на Земята се влияе най-вече от цикличните изменени...

И това беше само началото. Защото се разбра, че въпросните „учени” и чиновници не само са фалшифицирали научни и статистически данни, но и жестоко са пресирали малкото хора, осмеляващи се да направят дори и намек, че има нещо гнило в Дания.

След което цялата работа се оказа съвсем като в оня виц за продадените български компютри, които се оказали не компютри, а компоти, и не продадени, а подарени.

А най-лошото е, че човекът действително оказва влияние на околната среда. Но как? Благодарение на фалшификациите на псевдоучените вече никой не може да установи. Кое се дължи на човешката дейност, и кое на естествени причини? Какви са последствията? Вредни ли са или точно обратното - полезни? Ако са вредни, какво може да се направи? Все въпроси, на които вече и Супермен вече няма как да отговори.

Не само това – когато се чу гласът на грамотните хора и на истинските учени, започна да става ясно не само че са ни мамили, но са ни мамили абсолютни невежи и аматьори, с най-смехотворни и нелепи твърдения.

Преди всичко стана ясно, че от доста години насам е нямало абсолютно никаква промяна на температурите. Поради което мошениците унищожавали истинските метеорологични данни и вписвали фалшиви резултати и съставяли фалшиви графики. Въз основа на които да получават все нови и нови пари за борба с нещо, което не съществува.

Светът ще се затопли с около два градуса

Нов анализ на данни, направен от китайски, британски и американски учени, показва, че климатичните промени могат да настъпят по-бързо о...

Една от най-големите и най-нелепи измами е свързана с „вредния” въглероден двуокис. Който е абсолютно безопасен за човека и се използва във всички газирани води, безалкохолни напитки и бирата. Точно така – с всяка безалкохолно питие или бира поглъщаме огромни количества от него. И никой досега не се е отровил или задушил.

Но не е само това. Въглеродният двуокис е жизнено необходим за растенията. Ако утре той изчезне от от атмосферата на Земята, всички растения ще загинат. И заедно с тях от глад ще загинат всички животни и всички хора!

Една от псевдотеориите на псевдоучените за вредния „въглероден двуокис” е, че той предизвиква парников ефект и оттам идва и глобалното затопляне. Но през 1970 година средната температура на Земята спадаше, а не се увеличаваше. И познайте кой беше обвиненият за понижението – отново същият вреден въглероден двуокис!

Всъщност когато измамата изскочи на бял свят и хората обърнаха внимание на реалните цифри, се оказа че всички промени на климата са циклични и се дължат на напълно естествени причини и физични закони.

Да ви е казал някой, че иска милиарди долари, за да се бори с циклите на Миланкович? Не, разбира се. Защото веднага ще пристигнат санитарите от най-близката лудница.

Край на глобалното затопляне

Глобалното затопляне ще приключи по цялата планета до няколко години. Такава поне е прогнозата на от учени от Физическия институт на Р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com