11-годишен велосипедист се блъсна в лек автомобил, със счупен таз е

1381
11-годишен велосипедист се блъсна в лек автомобил, със счупен таз е
Снимка: Actualno.com

11-годишно момче-колоездач е с фрактура на таза, след като се блъсна странично в лек автомобил в Благоевград. Пътният инцидент стана в 17 ч. днес на ул. "Гемеджийте" в квартал "Старо Струмско", предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Момчето заедно с по-малката си сестричка се спускат с колелата по стръмна улица, пряка на „Гемеджийте”. По нея се движи „Шевролет”, управляван от 36-годишна жена.

Момиченцето чуло, че по улицата отляво на тях идва автомобил и успяло да спре, преди да излезе на улицата. Братчето й обаче не успяло да спре, тъй като се спускало по-бързо и се ударило в предния десен калник на „Шевролет”-а.

Велосипедист пострада тежко след удар от ТИР в Русе

Велосипедист пострада тежко след като бе блъснат от ТИР на бул. “България“ в Русе. Екип на „Спешна помощ“ е отк...

Излетяло от велосипеда, ударило се в предното стъкло, преметнало се през тавана на лекия автомобил и паднало на асфалта зад него. Лекият автомобил, който е със счупено предно стъкло, спрял на около 5 метра след като в него се ударил велосипедиста.

С линейка на ЦСМП пострадалото дете след оказаната му на място първа помощ от спешен екип и поставена яка, е транспортирано до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Скенерът е установил фрактура на таза, момченцето има натъртвания по тялото и контузена ръка, няма травми на главата. Ще бъде прието в отделението по ортопедия на МБАЛ.

Пробата за алкохол на водачката с полевия тест е отрицателна, взета й е и кръвна такава. В автомобила, в който се блъсна 11-годишното дете, са пътували децата на водачката на „Шевролет”-а.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com