14 години затвор за мъжа, блудствал и изнасилвал собствената си дъшеря

1900
14 години затвор за мъжа, блудствал и изнасилвал собствената си дъшеря
Снимка: iStock/Guliver

Мъж е осъден днес на 14 години затвор за блудство и изнасилване на малолетно момиче по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Стара Загора.

През периода от май 2016 г. до ноември 2018 г. включително, през всеки месец от периода, с изключение на януари 2018 г. и февруари 2018 г., на неустановена дата от съответния месец, в дома си в село в област Стара Загора, действайки при условията на продължавано престъпление, като родител на малолетната си дъщеря, чрез използване на положение на надзор и чрез употреба на сила и заплашване, извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст - малолетната си дъщеря, като блудството представлява особено тежък случай, уточниха от държавното обвинение.

Задържаха издирван с присъда за изнасилване на дете

При специализирана полицейска операция е установен и задържан 56-годишен от с. Чуково, обл. Кърджали. Действията са проведени на 20 яну...

От декември 2018 г. до 03.03.2019 г., в дома си в същото село, действайки при условията на продължавано престъпление, на неустановена дата от всеки месец от периода, общо четири пъти, се съвкупил с лице от женски пол - със своята низходяща сродница – дъщеря си, която не е била навършила четиринадесет години, като я е принудил към това със сила и заплашване и деянието представлява особено тежък случай. През периода от май 2016 г. до 03.03.2019 г., на неустановена дата от всеки месец от периода, с изключение на януари 2018 г. и февруари 2018 г., действайки при условията на продължавано престъпление, в същото село, склонявал лице ненавършило 14-годишна възраст – собствената си дъщеря, пускайки й порнографски филми, да наблюдава виртуални полови сношения между лица от различен пол, чрез използване на положение на надзор.

Окръжен съд – Стара Загора осъди С. В. да изтърпи едно общо наказание от 14 години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим. Той е осъден да заплати на непълнолетната пострадала, действаща със съгласието на своята майка, сума в общ размер на 62 000 лева, включваща обезщетения за причинени неимуществени вреди, претърпени в резултат на трите престъпни деяния. В Окръжен съд – Стара Загора делото се разгледа по общия ред при закрити врати. Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Мъжът ѝ я замерил с порцеланова чиния: Жена е с порезни рани

Засякоха шофьори, карали с 90 км/ч над ограничението в Сливенско

Започна дело за крупна измама с пенсионни вноски в Пловдив

"Дано смъртта ми е лека": 4 години от убийството на Милен Цветков

Опразниха кошарата на човека: Откраднаха овце и агнета във Врачанско

Задържаха руски гражданин в Бургас – ето защо

Пуснаха от ареста обвинения за поругаването на гроба на патриарха

Подхвърлила на полицаите две по 20лв.: Задържаха украинка в Слънчев бряг

Обвинените в контрабанда посещавали Рашков в МВР, Коцев скрил за часовника си

Петя Банкова и Стефан Димитров остават за постоянно в ареста

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com