17-годишен е с опасност за живота, след като бе блъснат от 19-годишен с "Мерцедес"

3977
17-годишен е с опасност за живота, след като бе блъснат от 19-годишен с "Мерцедес"
Снимка: Actualno.com

Млад велосипедист пострада тежко, след като бе отнесен от „Мерцедес“ в Асеновград. Инцидентът стана снощи, малко след полунощ, на улица „Цар Иван Асен II” в града.

Очевидци на случилото се разказват, че колата е профучала с висока скорост, блъснала е момчето с велосипеда и е успяла да спре едва на десетки метри по-нагоре. Пострадалият е 17-годишен от Асеновград и е със сериозни наранявания.

Съществува опасност единственият път към село Лясково да пропадне

Със заповед на кмета на Асеновград доктор Емил Караиванов е обявено частично бедствено положение в село Лясково и НПК Асенова крепост, ...

Тийнейджърът е настанен в болница в Пловдив и по първоначални данни съществува опасност за живота му. Зад волана на леката кола е бил 19-годишен младеж, който е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни.

Читатели на Actualno.com обясниха, че при удара велосипедистът се е качил на капака на автомобила и се е блъснал в стъклото. По думите на очевидци, щетите на „Мерцедес”-а са счупен десен фар и предно стъкло, а шофьорът се е разминал с уплаха.

Сигналът за инцидента е подаден на Спешен телефон 112 около 23.30 ч. снощи. По случая е образувано досъдебно производство. Служители от Районно управление на МВР в Асеновград работят по изясняване на точните обстоятелствата около катастрофата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com