X
 
 

Блъснатото от Местан семейство: Не спря, блъсна ни - виновен е

5436 6
Блъснатото от Местан семейство: Не спря, блъсна ни - виновен е
Снимка: БГНЕС
"Аз го видях! Не спря на стопа и ни блъсна. После вече не помня. Осъзнах какво се е случило дни по-късно". Това заяви Емине Ахмед - жената, чието шестмесечно бебе почина след катастрофа, в която е замесен бившият председател на ДПС и сегашен на ДОСТ Лютви Местан.

Засега няма официално потвърдена версия какво се е случило, но предположението е, че Местан е отнел предимството на семейството на Емине. Малко след катастрофата политикът заяви, че е спрял на знак "Стоп" - в района на село Загорско на главния път към ГКПП „Маказа”. А общинският лидер на ДОСТ Мустафа Исмаил казва, че Местан се огледал, завил и тогава се чул трясък. По преценка на Исмаил другата кола се движела много бързо: "Не мога да си представя дали 180, дали 200 км./ч".

Съдът разреши Местан да пътува в чужбина

Кърджалийският окръжен съд окончателно отмени мярката „Забрана за напускане пределите на Република България”, наложена на л...

"Първо от колата излезе сина ми, после аз, жена ми лежеше по гръб. Малката я нямаше. Тя беше на 2-3 метра от колата. Беше изхвърчала", разказа пред Нова телевизия бащата на бебето - Юсеин Ахмед. Юсеин казва и, че е карал с 90-100 км/ч., като твърдението е, че ударът е дошъл отстрани т.е., че Местан ги е ударил.

„Когато пристигнах на мястото, първо видях големия ми внук. Каза ми, че е добре. Но сестричката му не е. Видях и Лютви Местан. Беше се заключил в колата”, коментира дядото на бебето - Тефик Ахмед. По думите му Местан не е оказал никаква помощ. „Стоеше като паметник!”, допълни той.

"Разбира се, че виновен е г-н Местан! Той имаше знак "Стоп", а аз бях на път с предимство. Искам да отиде зад решетките. Нека държавата ни помогне и хората да ни помогнат да има правосъдие", коментира още бащата на бебето.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 2 потребители
 • Анонимен 3 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Ужас. Ако не е спрял на знака - ясно. 21 век - нищой ли не е имало наоколо с видеорегистратор или поне едната кола? Бързо възстановяване на хората!!!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  С жена и гдеца в колата...не е карал с повече от 70 по нанагорнището...прозто местан ги е отнел като луда крава и ги е изхвърлул в долчината ....затвор доживот.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Ще се отърве без нищо ! Бащата на бебето да вземе правосъдието в свои ръце - око за око и зъб за зъб !
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Това ще е най-страшното което може да се случи! Този баща не трябва да е следващата жертва!Неговият син, съпруга и родители имат нужда от него и го обичат. Надявам се всички заедно да се подкрепят и обичат още повече, за да понасят по-леко загубата на малкото си момиченце! Рано или късно престъплението ще бъде наказано
  : 0 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Местан да се самоубие к въпроса със справедливоста е решен!
  : 0 !
 • Анонимен 1.3 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Колко милиони има партията му и законни ли са?
  : 0 !
Последно в Актуално