X
 
 

Борисов поискал обяснение за ареста на Десислава Иванчева (ВИДЕО)

6425 8
Борисов поискал обяснение за ареста на Десислава Иванчева (ВИДЕО)
Снимка: Румен Скрински/Actualno.com
Зададох въпрос и аз като вас (бел. ред - журналистите) защо толкова дълго се наложи да стоят на мястото, където бяха задържани. Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос на Actualno.com дали според него арестът на кмета на "Младост" Десислава Иванчева е протекъл по закон и дали е използвана прекомерна сила.

Изявлението си той направи след представянето на резултати от проучване за незаконната търговия с цигари.

Иван Гешев: Правата на човека е синоним на права на нарушителя

"Правата на човека е синоним на права на нарушителя. Махалото мина в другата крайност – в липса на всякаква държава. Политиците п...

По думите му от службите са му отговори, че причината за дългия престой на столичния булевард е била, че всяка една банкнота е трябвало да се опише по номер и от двете страни. "Понеже са много банкноти - това отнема много време", отбеляза премиерът, като добави, че е останал доволен от отговора.

Борисов припомни случай, при който, според него, преди време дело за подкуп е пропаднало и виновникът е бил оправдан, тъй като не са били добре описани банкнотите. "Сега са се презастраховали", заяви Борисов.

Той призова органите следващият път да бъдат по-експедитивни, "за да не се налага следващият път да се обясняваме как и защо е проведена дадена операция".

Марковски за Иванчева: В прокурорски мечти не искам да плувам

На въпрос "имали ли сте личен контакт с нея", той отговори "прокуратурата го обясни". Единственият личен контакт на Александър Ваклин с...

Премиерът разказа и за среща, която е имал с Иванчева дни преди ареста ѝ. "Говорихме как да направим пространството около църквата в "Младост" едно прекрасно място, пратих я при Фандъкова", заяви Борисов, като по думите му така иска да разсее "всякакви теории". "Поддържах отлични отношения с нея", завърши премиерът.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  А, Тиквата кога?
 • ИМПЕРИАЛИСТ 5 ИМПЕРИАЛИСТ преди 1 година Профил на трол?
  Куките с КПКОНПИ се изср?ха на главата на Б. Борисов! Чао ГЕРБ, сори!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Отново чупки в кръста на Борисов. В тази робска държавица,никой не смее да пръд..не без негово знание.Искал обяснение,сякаш е паднал от Марс с главата надолу.Димки в очите на балъците.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Моите уважения към господин премиера, но мисля че той най-малкото е компетентен (както се казва не е в неговите компетенции, на канцеларски език) да коментира показния арест на кметицата. Като гражданин разбира се, може да си каже личното мнение, както така както го изказват всички останали граждани. А то се описва с една дума, ако обобщим голям брой от мненията, и думата е цирк. Не се иска да си виж още ›› умен като гений за да ти мине през ума, че целта е сигурно да се смени избраната с честни, свободни избори независима кметица с кандидат наложен от партия ГЕРБ или близка на тях партия. Дали е така? Времето ще покаже.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Банкянска породиста тикво, та нали вие организирахте театрото, за да спуснете ГЕРБ мекере за кмет, да можете да крадете с две ръце, нали вие намазахте носа на кметицата, за да свети като елха и да се знае, че тя е броила парите ... с носа си, а сега се правиш на Пилат Понтийски !
 • ГЕРБКП 1 ГЕРБКП преди 1 година Профил на трол?
  Баце, кАжи, ако валеше дъжд, пак ли така щеха да висят 6 часа на улицата, да описват банкноти. кАжи бе, Баце, молим те бе, тикво.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Така, така, хем щяха и да се изперат парите на Ваклин ..., ама те и така се изпраха, без дъжд.
  : 6 !
 • Margi Draganova 1.2 Margi Draganova преди 1 година Профил на трол?
  Ами защо този "умник" не попита ВАКЛИЯ, откъде половин милион, за да получи от общината ЕДНО СЪОБЩЕНИЕ ДО СЪСЕДИТЕ, че ще строи ? За едно уведомление - 500 000 евро ! Ало българи, не се ли сЯщете, че ни вземат за ШАРАНИ ? ГРОБарската наглост няма граници . Хайде назначавайте си суджука за кмет и почвайте кражбата !
  : 0 !
Последно в Актуално